Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak bejönnek a "macisabb" testalkatú fiúk?
Sokan azt mondják, hogy nem, de azért csak van némi remény a "macis" (és nem súlyosan elhízott) fiúknak is!
-egy 17 éves srác-
SZia! Nekem a macis fiúk tetszenek :), ők olyan aranyosak :), a vékony, cingár fiúk nekem egyáltalán nem tetszenek. Ne aggódj a testalkatod miatt, nagyon sok nő a macikat szereti :)
(17éves lány)
lehet hogy ez a lánytol is függ h neki mien a testalkata
vékony vagyok és csak a vékonyabb pasik jönnek be
nem gebe
hanem normál
szal nem kövér
pontozni le nem kell
köszi
Szerintem egy férfi akkor néz ki férfiasan, ha van egy kis pocak és termetesebb, mint a most divatos modell alkatú (buzis) "fiúcskák"! A termetesen nem azt értem, aki a felfújt (kokszolt) izmaival vagánykodik!
Szerintem nem csak egyedül vagyok azzal, hogy biztonságban akarom érezni a párom mellett magam! Egy cingár pasiról nem tudom elképzelni, hogy megvédene, ha bajba kerülnék! Inkább elszaladna! :))
Az sem mellékes, hogy ha hozzábújok, ne a csontjait ölelgessem! pl. a párom 190 cm magas és 105 kg és olyan jó hozzábújni :)). Mindenki azt hangoztatja, hogy a külső nem számít, nos szerintem igenis számít! Nekem nem jönnek be a vékony pasik, tök mindegy, hogy mennyi belső jó tulajdonságai vannak!
Szóval a férfias és inkább a macis fiúk jönnek be, mint a vékonykák! És hidd el, a legtöbb nő egy kedves macira vágyik!!! Sok sikert!
(a hozzászólásom az ÉN véleményem és senkit nem akartam megbántani vele! Kinek a pap, kinek a papné!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!