Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le akarok vele feküdni. Hogy érjem el, hogy kezdeményezzen?
7-es vagyok és az mondjuk nekem se teljesen világos miért fontos hogy mit gondol.
Azt mondjuk megértem ha attól félsz, hogy tapadsz és ő majd "phújj ribi" néven elutasít, de ez beadagolás kérdése.
De ha meg attól félsz, hogy lefekszetek, aztán ő majd riibinek néz, azt viszont egyáltalán nem értem. Egyrészt, amelyik pasival lefekszel, az nem ribiz le, hanem hálás lesz neked, a másik pedig, hogy a szexben baromira nem érdekel a másik véleménye - szex után. Max szex előtt és közben.
De tételezzük fel hogy ribinek néz, de lefekszik veled, elérted a célod nem?
Tudod van egy olyan dolog ami letagadhatatlan, 2 ember, egy fiú és egy lány jóbarátok, szexelnek, aztán oda a barátságuk, sőt, akár kellemetlenül is érzik egymás közelségét. Nem feltétlen, de rengeteg barátság megy tönkre a szextől.
Ez az egyik lehetséges végkimenetel aminek kicsi az esélye ugyan, de simán lehetséges. De ettől független elérted a célod.
Ha valakivel lefekszel, ott könnyen felejtődhetsz el a másik szemében, vagy tűnhetsz el a fejében. Akármilyen szerepet is töltöttél be.
De még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem fog leribizni ezért, de ettől független a viszonyotok megromolhat. A legtöbb pasi idegenkedik attól akivel lefeküdt. Nem jó egy almára kétszer lőni, főleg ha nincs ok.
De nem is mondtad, hogy mi a célod, csak annyit hogy le akarsz vele feküdni. Ez így megoldható.
Azt hiszem en ertem mibe vagy. Nem tartod magad konnyuverunek,nem vagy erkolcstelen f@ßimado. Viszont ehhez a srachoz nagyon elkezdtel vonzodni es ugy erzed,nyitott lennel vele csak szexre. Ezzel semmi gond,maradinak sem kell lenni. De mivel nem v ribi, nem fogsz odamenni es egyertelmuen kinyilvanitani,hogy akarod ot.. hogy aztan jol +dugjon es legkozelebb meg levegonek nezzen,netan kibeszeljen,ugy allitson be h egy f@$$zopo v a sok kozul. Vannak joparan,akik megerdemelnek ilyen jelzoket,mert vegig megy rajta egy haveri kor pl. es csak kelletni tudja magat. Ezek altalaban tesznek ra,ki mit gondol,sot nemelyik ostobaazt hiszi o ettol vki mert jo a pasiknal.
Visszaterve rad, megadnad es elvarnad a minimalis tiszteletet, mert csak kettotokre trozik. Persze ha jol erezted magad,abban sztem nincs semmi ha egy jobaratnonek ennyit elmondasz. Csakhogy a sracok hajlamosabbak minden not egy kalap ala venni es kielemezni a haverokkal minden reszletet.
Ket erett ember ezt gond nelkul megoldja...
*tartozik
En azt tanacsolnam neked,hogy gondold meg at azert,biztos eleg lenne csak szex neked,vagy vhol remenykedsz h Lamour lesz. Mert akkor lehet nagy koppanas a vege.
Ha melyen egymas szemebe neztek,ramosolyogsz,koszonsz neki,kacerkodsz vele akkor elvileg odamegy hozzad beszelni. Ha nem,akkor menj oda te kedvesen. Ha beszelgetesbe kezdtek ne szerenykedj. Ha erzed a pezsgest koztetek,akkor bokd ki neki,hogy kivanod ot,kiprobalnad vele kotottsegek nelkul,de h ez igy neked uj....Mindenkepp tisztazd vele,h egyertelmu legyen szamara h nem tobb. Ha van egy csopp esze,rajon h normalis lany v te,de nem vagysz kapcsolatra.
Egyebkent az nem tiszta nekem,h ha ennyire bejon,miert ne lehetne akar tobb ha jobban megismerkedtek?? Gyanus v nekem :)
Szoval jol gondold meg,mert lehet belole viszonzatlan szerelem,kihasznalas,pletyka stb is. Na eleg az okoskodasbol!:D ugyesen! :)))
Nem értem mi a gond a kérdezővel, én is vagyok/voltam hasonló szituban.
Vonzódsz hozzá, gondolom ő is vonzódik hozzád, szeretnének egymással szexelni, de kapcsolatot nem.
Ez teljesen őszinte. Szerintem kezdeményezz te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!