Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportos kis mellű lány vagy inkább vékony nagy mellű lányt választanátok fiúk?
Egy kismellű csajra nem figyelnek fel olyan sokan, kivéve ha van valami nagyon pozitív más tulajdonsága, amivel magára vonja a figyelmet.
Én sportos vagyok, sőt igazán sportolok, úgy értem kondoterem, súlyok.. Természetes hogy versenyszezon alatt a diéta és úgy amblokk ez a sport kvázi mellékhatása hogy a szírszöveteket elfogyjuk, így a mell is kisebb lesz.. értitek a lényeget, és hidd el nekem, a pasiknak igénye van a nőies formákra, nem veszi fel a versenyt a sportos test/alak a nőies mellekkel, hiába van valakinek kerek popója, szép kidolgozott teste, ha nincs egy kb közepes melle.
Nézz meg bármilyen női testépítőt, ha nem csináltatnák meg a mellüket, akkor hogy néznének ki? sehogy.. férfiasan, ez ennek a sportnak a velejárója, és hogy mint igény van a szép mellekre a másik nem részéről, meg esztétikailag is szebb, így megcsináltatják.
Szóval a kérdésed nem kérdés, a mell igenis fontos a pasiknak, függetlenül attól, hogy NEM CSAK a külső számít.
Amúgy meg mutass már nekem egy olyan vékony lányt, akinek természetadta nagy mellei vannak, mert szerintem nincs olyan, a mellszövet puszta zsírszövet, és ha a mellen sok van, tehát nagymellúű valaki alapból, akkor 1000% hogy nem csak a mellén van sok zsírszövet, hanem más testrészein is. Tehát ott vagyunk hogy nem lehet akkor az a vékony alkat. Ez szimpla biológia, genetika..
Szerintem amíg téged az érdekel, hogy megfelelj a pasiknak, vagy egyáltalán bármelyik pasinak, addig nem leszel boldog igazán. Ha másoktól függ, hogy elfogadod e magad olyannak amilyen vagy, akkor ott gondok vannak. Ha fejben nem teszed rendbe magad, akkor mindig másoknak akarsz megfeleni, vagy az éppen kiszemelt pasinak. Holott akinek tetszel, az úgy fogad el milyen vagy, éppen azért amilyen vagy.
24/N
Sportos, kis mellűt választanám. De ne vigye túlzásba az edzést, bizonyos izomtömeg felett már nem látom nőiesnek.
De a személyiség jobban számít, mert mindkét típusú alak jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!