Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan, hogy egy lány beindul egy parfümre? (megtetszik neki a fiú a miatt)
Szerintem igen..
Én is beindulok a pasiméra.. és nem csak azért mert h jó illata van..
Hanem mert ő rajta van..
Szval mind2 miatt...:)
Természetesen van.:)
egyetértek az előttem szólókkal.
de egyébként nem csak a parfüm számít, nekem a gyengém mikor a barátom parfümje a bőre illatával keveredik...:D
egyedi, és semmihez nem hasonlítható érzés..:D
Szia! A 'feromon' tartalmú parfümökre gondolsz? Mert ez esetben van némi tapasztalatom. Volt egy 4 évvel fiatalabb "hódolóm". Nagyon aranyos srác egyébként, barátként kedvelem, de a korkülönbség miatt nem akartam belemenni semmibe. A lényeg, hogy vett ilyen feromonos parfümöt és tényleg volt hatása. De attól még nem vesztettem el a fejemet és nem őrültem meg. :)
Mindenesetre a tudósok szerint a férfi és nő között létező kémiai kölcsönhatás létezik, olyan illatanyagot termelünk, ami a másikat vonzza... Parfüm nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!