Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám finoman rávezetni, hogy már nagyon találkozni szeretnék?
Több, mint 1 éve kezdtem el egy lánnyal beszélgetni.Eleinte csak a közös hobbinkról beszélgettünk, neki barátja is volt.Aztán egyre többet, egyre több dologról.Nagyon sok témánk van, nem is hittem, hogy neten lehet ennyit beszélgetni.Egy idő után jobban szerettem vele beszélgetni, mint a személyes ismerőseimmel.Neki mindent elmondtam szinte magamról, olyanokat is, amiket előtte magamnak se mertem bevallani.Amikor vele beszélek minden gondom teljesen lényegtelen, annyira eltudja venni minden másról a figyelmemet.
Nem tudom pontosan mikor, de azt hiszem beleszerettem.Elkezdtem vele álmodni, féltékenykedek, ha látom, hogy valami fiú hozzá szól a képeihez, vagy közös képeket tölt fel mással.Ha arra gondolok, hogy egyszer mással lesz ideges leszek és nagyon elszomorít.Konkrétan minden szabad percemben rá gondolok, arra, hogy vele akarok lenni. Ez egyébként úgy tűnik kölcsönös. Azóta vége lett a kapcsolatának, és úgy viselkedünk, mint a szerelmesek.
Nagyon szép, okos, vicces, aranyos lány, nem is értem, hogy lehet, hogy ő is ezt érzi.Tudom, hogy összejöhetne mással, de azt mondja, hogy ha velem nem lehet inkább senkivel, mert most úgy érzi csak velem tudna boldog lenni. Tudjuk mindketten, hogy ez nem tarthat örökké. Azt szokta mondani, hogy majd megunjuk egymást, mert napi 5 órát legalább beszélünk, és el fog fogyni a téma.De nem, hogy megunnám, inkább napról, napra egyre jobban szeretem.Ha 15 hónap alatt nem fogyott el a téma akkor mikor fog?
450 km a távolság (ő Győr mellett lakik, én Nyiregyházán), ezért tudom, hogy ebből normális kapcsolat sosem lehet. Próbáltam már abbba hagyni vele a beszélgetést, de lehetelen.Ha valami történik velem egyből arra gondolok, hogy majd vele megbeszélem, ha látom, hogy online van egyből írni akarok.Ha nem beszélünk 2-3 napig minden bajom van.
Tudom, hogy egy találkozás ennyi idő után hatalmas csalódás lehet, de akkor legalább nem álmodozom tovább róla és el tudom őt engedni, mert máshogy nem megy.
Nem tudom hogyan hozzam fel neki, hogy találkozni akarok.Dolgozik és mellette tanul is, beszélgetni is inkább éjjel szoktunk, fontosabb nekem, mint az alvás és gondolom én is neki, mert reggel 5-6ig szinte mindig fent marad.
Arra gondoltam, hogy Pesten kellene találkoznunk, kb. ugyanannyi a távolság mindkettőnknek, de nem tudom mit szólna hozzá.Kicsit félek attól, hogy ő nem gondolja ezt ilyen komolyan, mint én.
"és úgy viselkedünk, mint a szerelmesek"
A szerelmesek találkoznak, meg dugnak. Ez nem az.
#1 Mármint úgy érdeklődünk egymás iránt, úgy köszönünk el egymástól, becézgetjük egymást.
Kösz a válaszokat! De Ti hogyan hoznátok fel neki úgy, hogy egyértelmű legyen? Mert nagyon, nagyon titkán próbálok célozgatni, de úgy vettem észre, hogy azt hiszi nem gondolom komolyan.
Nem kell ennyire rettegni a találkozótól. :) Arra majd ráérsz akkor, ha várod a vonatállomáson. :D
Viccet félretéve. Több mint egy éve ismeritek egymást, egy találkozóban nincs semmi para. Barátokként is találkozhattok, nem kötelező rögtön egymás nyakába ugrani. A többi pedig úgyis alakul. :) Egy év alatt ismeritek egymást annyira, hogy nem lesz csalódás a találkozó - ha élőben nincs meg a szikra, akkor barátokként eltöltötök egy napot. Ha megvan, akkor majd jön magától a dolog. :)
A "hogyan" részére bátran fel lehet vetni egy programot, akár Pesten, akár máshol: pl. koncert, vásár, bármi egyéb, de nem akarsz egyedül menni a nagy ismeretlenbe, csatlakozzon... :) És akkor azon se kell rettegni, hogy miről fogtok beszélni egy (vagy több) teljes napon át.
Ha viszont kapcsolatban gondolkodsz, érdemes lesz átgondolni, hogy mennyire küzdhető le a távolság? Mennyi idősek vagytok, van esély suli/munka miatt közelebb költözni egymáshoz? Milyen sűrűn tudnátok utazgatni? Nagyon nagy a távolság, tehát tényleg csak akkor érdemes belevágni, ha kibírjátok, mert nagy próba lesz.
Bár előttem írtak negatív élményeket, de én a pozitív oldalt erősítem: párommal egykor hasonló helyzetben voltunk, ~320 km táv, mi közel négy év(!) után szántuk rá magunkat a találkozóra, előtte valahogy sose jött össze. Kb. hasonló szöveggel takarózott, mint amit írtam: menne koncertre, de Pesten eltéved egyedül, haverok meg lemondták a dolgot, kell az idegenvezetés... :) Bár ő el is árulta, mikor már fix volt a tali, hogy retteg tőlem, hogy csalódunk egymásban. :D
Az "egy napra feljön Pestre" dologból négy napos hosszú hétvége lett. Nem jöttünk össze, de jóval több volt, mint baráti találkozó, kedves emlékem azóta is. :)
Mondjuk, utána ő hazament, távolság miatt meghátrált. Kb. fél év telt el, mire rájött, hogy mégis többet jelentek neki barátnál. Mostanra felköltözött dolgozni, lassan fél éve együtt vagyunk. Én azt mondom, megérte várni, sokkal mélyebb a kapcsolatunk így, hogy előtte barátként ismertem. :)
Szóval, fel a fejjel, nektek is működhet! ;) Kitartást kívánok és sok sikert!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!