Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év után szerintetek jó ötlet meg hívni kávézni az exem? Én nem barátkozni szeretnék vele.
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy még mindig szeretem...2015. máj. 6. 03:39
3/12 bestest válasza:
Rajta! Ha nem megy el veled, hát ez van, nem dől össze a világ - hidd el, még ha tagadná is, azért tetszeni fog neki. De ha meg se próbálod, akkor jó párszor idegesíteni fog az életed során, hogy miért nem próbáltad meg.
5/12 anonim válasza:
Persze. Legfeljebb nem fogadja el, de ha mégis, legfeljebb megdug.
6/12 anonim válasza:
Jah! Nincs benne semmi extra. Ha megy megy, ha nem nem. Ennyi.
7/12 anonim válasza:
Ez a helyzet csak akkor lenne rossz ha lenne párod neked vagy neki
8/12 anonim válasza:
Szerintem meg ne, 5év után ideje lenne túllépni rajta
9/12 anonim válasza:
Remélem nem az én exem vagy:)
Kb 5 éve szakítottunk, nem tenné zsebre amit kapna ha megkeresne:)
10/12 anonim válasza:
#9:
Én is megijedtem, 5 éve váltam :-D :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!