Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes-e igy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes-e igy próbálkozni?

Figyelt kérdés
Van egy csaj a suliban aki eléggé tetszik de nem nagyon találok jó alkalmat hogy megszólithassam. (barátnők tömege veszi körül) Csak látásból ismerem. Myvip en fent van MSN cime és ott leirtak alapján nem bánja ha vki felveszi ismerkedés céljából. Szerintetek jó ötlet ezt az utat választani? Vélemény? Saját hasonló Story? Minden hasonlót szivesen látok. 18/F vagyok
2010. febr. 22. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:

hasonló helyzetben vagyok, csak nálam nincs kiírva neki msn myvipen, és bejelölni se merem mert nem tudom hogy hogy venné. megszólításra meg nincs alkalmam:( nem tudok mivel odamenni meg igazából pillanat sincs....

de sztem te nyugodtan vedd fel, veszteni nem veszthetsz semmit, msn en könnyebb beszélgetni elsőre!

sok sikert!

2010. febr. 22. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és szerintem vedd fel,proba szerencse:)
2010. febr. 22. 20:25
 3/5 A kérdező kommentje:
De nem veszi ki hülyén magát ez a dolog ha igy kezdeményezek?
2010. febr. 22. 22:01
 4/5 anonim válasza:

nálam így kezdeményezett a mostani párom, és már 1 éve eyütt vagyunk:P persze msnen írt..msánap marmadnap meg személyesen is..szval az csak ilyen "Bevezető" volt..:D

De amugy sztem aza lényeg ha határozott vagy..mondd el h miylen szép satöbbi..tetszeni fog neki:)..

2010. febr. 22. 22:16
 5/5 anonim válasza:

1 csaj kifejezetten örül neki ha valaki érdeklődik iránta :) ne parázz először próbálj inkább csak bartkozni.. mikor eléggé megismerted akkor bókolj neki de próbálj közben találkozni vele és beszélgetni ne csak msnen mert egy idő után mikor tali lesz akkor meg nagyon ideges leszel :) az a lényeg ne nyomulj rá azonnal legyél humoros,kedves,aranyos és majd lehet idővel a csaj lesz a nyomulós :)

Sok szerencsét! 17/L

2010. febr. 22. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!