Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő megiszik randi előtt egy üveg sört az mit
jelent?
Attól hogy nő ugyanúgy miért ne ihatna? Lehet szomjas volt vagy csak jólesett neki. Hát istenem egészségére. Én ma már túl vagyok két sörön azt mindjárt találkozok barátnőmmel, minden jelentőség nélkül ittam meg.
2015. máj. 2. 20:11
12/20 A kérdező kommentje:
Igaz.Vannak akik azt mondják hogy gusztustalan ha egy nő iszik,de ezt sose értem miért mondják mert szerintem ha totál részeg valaki akkor mindegy hogy nő vagy hapsi ugyanúgy gusztustalan
De itt nem totál részegségről van szó,csak egy üveg sörről és tudtommal a nő nem alkoholista de általában randi előtt megiszik egy üveg sört,ezért gondolom azt hogy azért csinálja ezt mert alapjáraton nincs kedve randira menni
A másik lehetőség az hogy az izgalom miatt iszik,de mivel én mindenben a rosszat látom ezért ezt a lehetőséget kizárom
Komolyra forditva a szot: ha a partnerednek olyan kesztetesei vannak, hogy randi elott italoznia kell feszultsegoldas gyanant, akkor az lelki problemakra utal. Nincs nagy baj, csak gatlasos, visszafogott, avagy ovatos a szegenyke. Receptem roppant egyszeru: ha fontos neked ez a lany, akkor erositsd meg az onbizalmat. Byugtasd meg, hogy az erzeseid komolyak es higyjen benned. Ha megteszi, akkor nem fog tobbet inni randi elott. Szerintem csak valami gatlas/visszafogottsag kettosseg tombol a lanyban, de ha jol segitesz neki, akkor minden rendben lesz veletek. Legyel Te a kezdemenyezo, de ne tolakodo ... nyugtasd meg, hogy jol nez ki es, hogy szereted ... ne tamadd le ... nincs itt nagy baj, de Neked kell az okosnak lenned (persze csak ha fontos a lany).
2015. máj. 2. 20:14
Igen, szerintem sem iszákos még az a lány, csak el akart lazulni, mert általában feszült, ahogyan írták: gátlásos.
Olyat is láttam már, hogy hogy valaki ügyfeles munka előtt ivott egy kis valamit, de azután nem szokott rá.
2015. máj. 2. 20:26
Hát, ha sört, akkor jót. Ha lóhugyot, hogy igénytelen pics@.
2015. máj. 2. 20:31
az igen! ezen jót röhögtem, de egyszer megnéznék egy ilyen nőt :D
2015. máj. 2. 20:34
17/20 A kérdező kommentje:
Nem úgy ismerem mint akinek gátlásai lennének,nem feszülős típus és 33 éves tehát már nem kislány
18/20 A kérdező kommentje:
Egyes kommenteket viszont nem értek.Mi van abban ha egy nő sört iszik?Nőknek nem lehet sört inni?
De ha csak én vagyok az egyetlen akinek ez jut az eszébe akkor lehet csak én komplikálom túl a dolgot
Figyu! Menj ra a lanyla, ne legyel toketlen! A tobbit meglatod :)
2015. máj. 2. 20:38
Két éve együtt van azzal az üveg sörrel és csak most issza meg???
2015. máj. 2. 21:30
Kapcsolódó kérdések: