Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy a fiú nem hív egy darabig randira, mert előbb meg akar ismerni, vagy biztos akar lenni benne, hogy igent mondok?
Figyelt kérdés
Vagy ha nem hív el egy hónap után sem, akkor felejtős? Úgy érzékelem, tetszem neki egyébként, csak szégyenlős.
20/L
2015. ápr. 27. 08:49
1/7 anonim válasza:
netes ismerkedésnél szerintem ez gyakori, hogy meg akar ismerni előtte...
biztos vette a lapot? mármint, hogy neked is tetszik...
1 hónap alatt csak összeszedte már a bátorságát, de lehet mégsem...
2/7 A kérdező kommentje:
Netes ismerkedés, igen..
Szerintem elég egyértelmű, hogy tetszik nekem.
2015. ápr. 27. 08:59
3/7 anonim válasza:
akkor valószínűleg csak fél...
milyen messze laktok egymástól?
4/7 A kérdező kommentje:
Max egy órára.
2015. ápr. 27. 09:24
5/7 anonim válasza:
akkor inkább csak fél...vagy nem lehet, hogy nem jössz be neki? vagy esetleg más lányokkal találkozgat és te csak talonban vagy?
6/7 anonim válasza:
Szerintem meg baromira nem egyértelmű a srác számára hogy tetszik-e neked. Olyan lányt még nem hozott világra anya aki egyértelmű jelzéseket küldött volna. Én is nagyon szégyenlős vagyok de ha biztosra megyek akkor az teljesen más.
7/7 anonim válasza:
Ez is lehet oka, hogy nem hív randira. De amúgy tartjátok a kapcsolatot, tehát chat, email, mit tudom én- csak épp nem találkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!