Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves férfi szájából a tetsel nekem mit jelent? Szimplán csininek talál, erősebb kötődést érez valami miatt irántam vagy csak meg akar fektetni, mert olyanja van?
Figyelt kérdés
egy bizonytalan huszonéves2015. ápr. 21. 19:06
11/16 anonim válasza:
Jó, csak poén volt... viszont huszonévesen ezt már érezned kellene!
No nem 1 perc alatt... de néhány beszélgetés után már igen.
12/16 anonim válasza:
"Régen akkora bunkó volt h az csa k késsel faragható..."
A titok nyitja. :D
13/16 anonim válasza:
Az emberek már ritkán változnak abban a korban..ha "régen olyan bunkó volt, h késsel lehetett faragni",az baj..már csak azért is, mert ha Veled ilyen volt, mindegy, hogy most miért változott meg hirtelen, de ez benne van a viselkedésében az irányodban, ezt tartsd észben..talán Veled történt valami az utóbbi időben?
14/16 anonim válasza:
színes egyéniség :)..mit takar, hogy "olyan bunkó volt, hogy késsel faragható"? én úgy tudom, hogy akinek tetszik a másik, meg is akarja fektetni :)
15/16 anonim válasza:
Szexelni akar. Ha többet akar tőled, érdeklődni fog minden iránt, ami veled kapcsolatos. Amíg csak ennyi, addig mást nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!