Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem merek a szemébe nézni. :S...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek a szemébe nézni. :S Miért? Hogy bírjam tovább, hogy egymás szemébe nézünk?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik, össze fogok jönni egy sráccal, csak az a baj, hogy nem merek a szemébe nézni ha ő is a szemembe néz, és így nincs sok esély a csókra.:$ Már ő is észrevette, h mindig elnézek a szememmel, ha a szemembe néz, és mondta is.:D De nem tehetek róla...:S Nem tudom, miért van. Csak max 1-2 másodpercig bírom. Ennyire zavarban vagyok, vagy mii? Segítsetek! Ma megint talizok vele.

16/L

2010. febr. 21. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Terhes vagy
2010. febr. 21. 11:08
 2/8 Szupermókus ***** válasza:
0%
Sztem trippered van, azért nem megy a dolog
2010. febr. 21. 11:10
 3/8 anonim ***** válasza:

az első tökkelütött válaszolóknak üzenem, hogy nyissanak ki egy biosz könyvet és olvassák el!

am csak szimplán zavarban vagy és talán egy kicsit gátlásos is. ne aggódj kinövöd.

2010. febr. 21. 11:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Talán zavarba vagy, vagy szégyenlős vagy.

Probálj meg vele élőbe többet ebszélgetni, olyan témákról amik téged is érdekelnek és lehet hogy egyszer majd csak azt veszed észre, hogy a szemébe nézel:)

Csak vele vagy így? Vagy másokkal is?

2010. febr. 21. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát én a fiú helyében,hirtelen lekapnálak,és uttána már biztos mernél a szemébe nézni :D
2010. febr. 21. 11:29
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
az elsovel ertek egyet>szerintem is terhes vagy
2010. febr. 21. 11:32
 7/8 anonim ***** válasza:
az a tapasztalatom h ezt csak úgy tudod legyőzni ha direkt szándékosan a szemébe nézel. én is szoktam ilyet a lányokkal és néha már nagyon "erőlködöm", hogy ne én nézzek el hamarabb:D
2010. febr. 21. 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:

ez nem zárja ki a csókot. én a mostani kapcsolatom első másfél hnpjában nem birtam a párom szemébe nézni.:D

amugy, igen valószinüleg zavarban vagy, és izgulsz. Nagy levegő, szééépnagyra nyitott szemek, és egy mosoly... ha kell erőltesd... de előbbutób sikerülnifog.:)

2010. febr. 21. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!