Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van egy fiu akit vipen jelöltem ő írt ezáltalán beszéltünk msnen sokat és ő írtmindig. A volt barátomat ő buktatta le hogy megcsalt, és mindig érzetette velem hogy többet akar.
De mióta nincs nete állandóan azzal jön hogy jóvolt a volt barátoddal itt meg ott.. amikor nemis taliztunk azóta. Amikor a taliszóbajött mondtahogy több gondja van..mint én.
Tnap viszont kaptame gy smst hogy a szemem előtt ül oda mentemés bezsélgettünk demivel egy másik sráccal volt hozzáteszem egy jóbarátom... első kérdése azvolt pasizol? mondtahívjam fel később ha a srác elment. ottültünk a plázába hívtam a pasit őnem látott minket scak mi őt, előveszi a telefonját és vissza tetet a zsebébe 3szor kb ugyna ezvolt ilyenkor mivan? Lehet ebbölmég valami?
FÉLTÉKENY?
Hát nagyon vicces vagy :) 17 éves vagyok.
És nem eget rengető probléma csak kíváncsi vagyok mit gondolnak. Neked viszont nagy problémáid lehetnek ha neked ez semmiség. Én örülök neki hogy most ez egy problémám.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!