Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és milyen csajokkal érdemes randizni a főiskolán?
Haver, ha ennyi idős fejjel még nem tartassz itt, akkor gáz van.
Amúgy én tanítóképzőre járok, 1 srácra 2 tucat lány, először azt hittem menyország, fenét, pokol. Minden valamirevaló csajnak már évek óta van barátja.
Én is tanítóképzőre járok csak én csaj vagyok. De nálunk is minimális fiú van. Arra az egy pár pasira meg nem hajtunk. Nem tudom milyen szakos leszel, de annyi a különbség, h felnőttebben gondolkodnak az emberek.
Szerintem ebből a szempontból hülye kérdés, mer nem mondhatom, h csak a barna hajú 170cm-s csajokkal kezdj akin szemüveg van, úgy intellektuálisabb. Majd meglátod....
A fősulis bulikon annyit lehet csajozni, amennyit nem szégyelsz, aktívnak kell lenni, nameg gólyabálok, ilyesmik.
Én még azért is szeretem azegyetemi/fősulis klubbokat, mert nincsenek idióta kispicsák, meg szétqrt ribik, akik egy slusszkulcs látványára nedvesek lesznek...
Nekem csak pozitív tapasztalatom van az ilyen helyekkel kapcsolatban...
Hát majd kiderül, tanulni megyek tovább nem lányokra hajtani, és nem dől ösze a világ ha 24 évesen lesz netán barátnőm ( még csak 19 vagyok ).
Na meg a kérdésemre a választ nagyjából megkaptam, szóval legyek spontán, aktiv, és sodródjak az árral :)
Köszi azoknak akik normális választ adtak nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!