Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő akkor, ha randin a lány akarja fizetni a mozit, és nagyon ragaszkodik hozzá? Mit mondjak neki? 16/F
Hadd fizessen. A nők akartak egyenjogúságot. Ha fizetni akar, akkor fizessen. Te meg örülj, hogy megmarad a pénzed.
Félremenni sem illik, de azt is megteszik.
Csak finoman ellenkezz, ha nagyon ragaszkodna hozzá.
Az erőszakos ellenkezéssel csak magadra haragítanád, amivel az egész napot/randit tönkretehetnéd.
Ha nagyon szeretné, engedd, de cserébe közöld, a film utáni hamburgert vagy süteményt Te állod/állnád.
Nyugodtan mondhatnád, hogy mozi után nem szeretnéd azonnal hazakísérni, és örülnél, ha filmnézés után beülnétek még valahova.
Ha nagyon ragaszkodna,mondd meg neki hogy :
"Ha ennyire szeretnéd,rendben csak mert ilyen édes vagy (Vagy valami ilyen közhelyt bedobsz aztán). De a következő alkalommal én fizetek" Ha annyira ragaszkodik akkor inkább kompromisszumot kell kötni,ahelyett hogy esetleg azzal hogy te is annyira akarsz fizetni megbántanád:/
#11-es vagyok.
Ehhez a kérdéshez is hozzászóltam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__67790..
A #9-est írtam én. Mire megkaptam, hogy, a #11-es válasz.
Csak egy a biztos. Sejtésük sincs, hogy mit akarnak, és hisztiznek ha nem találod ki, hogy mire gondolnak, miközben képtelenek gondolkodni...
Soha nem értjük meg őket. De egy a fontos! Soha ne nősülj meg! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!