Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek bejönne ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejönne ez?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy lány már régóta ismerem de igazán mostanában kezdtem vele többet beszélni, megértjük egymást, sok mindent megosztunk egymással stb.... én szeretem, mindég próbálom megnevettetni, meghallgatom mindég, szemébe nézek és mosolygok, ( általában ezt viszonozza ), próbálok kedves lenni vele stb... de majd elszeretném hívni randizni....ezek alapján mit mondana rá? vagy ha egy pasi ilyen lenne veletek mit szólnátok? hogyan fogadnátok?
2010. febr. 20. 20:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nagy kedves és figyelmes vagy a lánnyal. Én tutira elmennék veled randira! Hajrá!
2010. febr. 21. 11:47
 12/17 Ricsi0503 válasza:

22:06 hoz csatlakozom

n több mint 4 hónapig ismerkedtem egy lánnyal hasonló szitu mosoly egymás szemébe élménybeszámoló a napjairól,de ne éld bele magad szerintem

2010. febr. 22. 17:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Hú,ritka az ilyen fiu! NEkem van barátom,akit szeretek. de van egy fiu aki nagyon rendes velem,és mindent megtenne értem. és sajnálom,hogy nem adtam neki esélyt,mikor szabad voltam! ritka az ilyen fiu! SOK SIKERT NEKED
2010. febr. 23. 21:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Ritka vagy mint a fehér holló. Én enm tétováznák, igent mondanék :). Nagyszerű srác vagy, örülhetnek a csajok akiket kifogsz szemezni magadnak :) Igaz vannak a visszaélő rib.ancok de ők nehogy már elrontasnak mert pont nekik nem kellesz. A normális lányoknak tuti kelleni fogsz. És randira is elmegy veled a csaj az tuti...ha jó beálítotsága van persze.
2010. febr. 23. 21:37
 15/17 anonim ***** válasza:

ne hallgass a lányokra akik ide írták h ők biztos elmennének veled, tuti hogy nem ha egy csajnak a lelki szemetes ládája vagy akkor veszett fejsze nyele barátnak tekint és ennyi vagy a randira ha igent mond akkor valszeg nem randinak fogja majd fel hanem baráti találkának

és a lányoknak üzenem h k*rva sok olyan pasi van aki kedves jófej és meghallgat csak azokat olyan magasról szarjátok le h nem is látjátok őket én is azért játszom a bunkót (ami kezd teljesen rámragadni) mert a csajokat NEM ÉRDEKLIK A KEDVES PASIK!

de a kérdező ettől még nyugottan megpróbálhatja veszteni nem vesztes semmit

2010. febr. 23. 21:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Beleélni magad tényleg nem szabad, de legyél elszánt és határozott. Ha semmilyen negatív dolgot nem tapasztaltál tőle, egy próbát megér a dolog. Én is biztos randiznék Veled ;-)
2010. febr. 23. 23:56
 17/17 Ricsi0503 válasza:

21:47

teljesen igazad van

2010. febr. 24. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!