Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen lányt hova tudnék vinni?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit nagyon megkedveltem és már eli is mondtam neki mit érzek csak még több időt szeretne hogy megismerjük egymást.Viszont a lány nem jár sok helyre, nem bulizik már,nem jár sok helyre csak zene,relax,filmek kb ennyi. Kávét nem szereti tehát kávé kilőve. Ha jön a jobb idő fagyizni hívnám meg meg ilyenek de konkrétabb dolgot nem tudok. Tudtuk valami ötletet? Inkább csak oszt. társaival szokott dumálgatni és suli után nem sok mindent csinál azt állítja. 18/F2015. ápr. 17. 19:59
1/8 A kérdező kommentje:
bocs a hibákért csak melóba készülök és sietek :D
2015. ápr. 17. 20:01
3/8 anonim válasza:
Vidd el parkba, étterembe, moziba, vagy menjetek múzeumba, állatkertbe, etc. Érdeklődési körötöktől függ.
4/8 anonim válasza:
Ha pestiek vagytok, akkor hétköznap BKV hajó. Nem is kell fizetni, és nagyon látványos is, még akkor is ha már amúgy 600x végigmentetek rajta. Ha nem, akkor meg egy sétálással egybekötött mozit javaslok. :)
5/8 anonim válasza:
úgyis most jön nemsoká a star wars új filmje arra biztos kapó lesz:)
6/8 anonim válasza:
Isten hata mogotti helyre, de szoljatok elotte nekem, h jottok, nem akarlak lefingani titeket
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2015. ápr. 18. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!