Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit gondoljak? Bölcsek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit gondoljak? Bölcsek válaszát várom

Figyelt kérdés

25/F vagyok, és hát a legelején kezdem. Nem származom jó családból (értsd oda kellett figyelnünk, hogy mit veszünk, különben hónap végére nem maradt semmi), nem tudtam letenni a jogsit sem, meg szórakozni se tudtam nagyon eljárni. Sokszor volt és van visszaeső rossz kedvem/hangulatom (depresszió talán? de ezt azért nem használom, mert manapság sok a divatdepressziós, de aki ismer az tudja, hogy nem játszom meg magam). Tavaly előtt diplomáztam, és most ősszel tudtam venni (igaz hitelből) egy kisebb lakást, és a magyar súlyozott átlaghoz viszonyítva egész jól keresek. Egész fiatalkoromban nem volt barátnőm, tök átlagosan nézek ki, amikor néha napján haverokkal elmentünk valamilyen szórakozóhelyre úgymond "flörtöltek" velem a lányok, de egy rövid beszélgetés után lekoptak, hát ugye nincs túl jó kisugárzásom és finoman szólva nem gondolok túl sokat magamról, nem vagyok kibékülve magammal. Amióta dolgozok és főleg van saját lakásom kicsit megugrott a lányok száma körülöttem, amit kicsit érdekesnek találok, mert még mindig ugyanolyan vagyok kívülről-belülről. És ők már komolyabb kapcsolatot szeretnének velem, érdekes hogy diákkoromba senki sem szeretett volna velem komoly kapcsolatot kiépíteni pedig elég komoly, korán érő típus voltam...

Most mit gondoljak róluk? A megváltozott társadalmi státuszom miatt lettem vonzóbb?

Kérlek csak intelligens érett emberek válaszoljanak!

Olyanokat hogy carpe diem, élj a mának használd ki őket légyszíves ne írjatok mert nem az a típus vagyok!

köszönöm hogy végigolvastad, és még hálásabb vagyok ha megtudsz velem osztani valamilyen bölcsességet!

2010. febr. 20. 17:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kèrdező! Ne sèrtődj meg, nem bàntani akarlak, de te tipikusan az a fajta fèrfi vagy, akitől futva menekülnèk. Csak elolvastam a kêrdêsedet és a kommentjeidet, ès màris elment az èletkedvem... Te egy energiavàmpír vagy... Mit nyafogsz? Amit Te keresel, az nem sok, plàne, hogy mèg lakàshitelt is fizetsz. Ennyièrt senki nem pàtyolgatnà a megkeseredett lelkedet. Valószínűbb, hogy a szèpfiúkban màr többször csalódott, ès most màr csalàdra vàgyó lànyok hajlandóak szóba àllni Veled, mert egy "szerencsevadàsznak" Te èdeskevés vagy.

L/33

2010. ápr. 6. 20:37
 22/36 A kérdező kommentje:
igazad van nem mind olyan, mint amilyennek elkönyvelem, csak velem a "nem-mind-olyan" kategória nem kezd, ha igen tinédzserkoromba is lett volna barátnőm!
2010. ápr. 6. 20:37
 23/36 anonim ***** válasza:
a nem mind olyan vagyok. megnéznék rólad 1 fotót. ha esetleg írnék 1 privát üzenetet küldenél 1 képet?
2010. ápr. 6. 20:38
 24/36 anonim válasza:
95%

én nem verném a nyálam 230 bruttóra!Az átlag frissdiplomás ennyit kap kézhez..és meglátszik h szerény körlümények közül származol, mert a pénz a lényeg a pénz apénz a pénz... nem minden a pénz bár akinek soha nem volt annak biztos fontos...150ezer forintra aki igy elszáll magától mint te az sztem ssüllyedjen el! Nem kell eltartanod senkit mert ilyen hozzáállással senkid nem lesz soha!

De ez tényleg megfigyelhető, hogy akinek soha nem volt pénze, ahogy egy kis pénzhez jut már egyből ő lesz a valaki és mki más a senki! Te is voltál csoró...gondolkozzál már ember!Szánalmas a hozzáállásod!

21L

2010. ápr. 6. 20:38
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Sztem az is benne lehet, legalább részben a dologban, h a tinilányok éretlenek, tizenévesen még a "menő" csávókra buknak, akik minden hétvégén partiznak, és apuci kocsijával száguldoznak. És amikor felnőnek, érettek, FELNŐTTEK lesznek, akkor rájönnek, h nem ez a fontos. És akkor a normális, önálló, átlagosabb kinézetű pasikat is észreveszik.
2010. ápr. 6. 20:39
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Miért van az hogy hirtelen ennyire sokat képzelsz magadról?

Szerintem te látod immáron fonákul a világot!Cseberből vederbe esel ezzel az elméleteddel!Felnőttél!Ez is számítson már egy kicsit!A kisdiák nem volt sikeres a nőknél,a felnőtt 25 éves már lehet hogy az mert változik Ő is meg a közeg is ahol forog!A boldogság nem szalad oda és integet neked gazdag,csinos fiatal hölgy formájában!És a státuszod sem olyan hű de magas ám!Néhány kis bringa a zsebpénzéből eltartana a hiteleiddel együtt!Persze egyikük meg is szerethet magadért!Értem én hogy aggódsz de ne utasíts el mindenkit akiről azt hiszed hogy csak ki akar használni!Jó arc lehetsz,csak talán elfelejtetted honnan jöttél!F35

2010. ápr. 6. 20:46
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Tudod kedves kérdező lehet hogy megtalálnád te azt aki igazán szeret,mert mindenkinek meg van a maga párja,csak lehet hogy inkább elsétálsz mellette mert minimál bért keres és nem 200ezret mint.Ezzel a hozáállással nemis lesz párod sosem!Lehetséges hogy első körbe nem ezzel kellene kérkedned hanem azt a látszatot kelteni hogy nincsen pénzed neked sem.Lássuk be ezzel a havi fizetéssel tényleg nem vagy túl vastag még ha te ezt is hiszed.Ha szeretsz valakit akkor nem a pénz ami számít.Én sosem jártam olyan pasival aki hu de gazdag lett volna és olyan is volt hogy én többet kerestem mint a pasi de nem ez számított hanem az hogy szeretjük egymást.

28/N

2010. ápr. 6. 21:11
 28/36 anonim ***** válasza:

sajnálom, de a személyedtől hánynom kell,ha egy ilyen emberrel találkoznék szépen kiosztanám, remélem majd változtatsz a gondolkodásmódodon,neked kellene tudd a legjobban ,hogy a pénz annyiban számít,hogy eltudd tartani magad és nem kellene ennyire a pénzen agyalj,ha egy lány majd veled lesz nem kell állandóan azon rágódni ,hogy ez vajon szeret vagy csak a pénzemért,sok sikert hozzá,és változz meg

20/L

2010. ápr. 6. 21:25
 29/36 anonim ***** válasza:

Hát, nekem egy régesrégi netes ismerkedés jutott az eszembe. S ha majd kifejtem, mire gondolok, te is megérted.

A srác ezzel indított: "senki se szeret önmagamért. mindenkinek csak az autóm kell, meg a menő cuccaim, meg a pénzem. remélem, te nem olyan lány vagy, akit csak ez hoz lázba." Nyilván nem szó szerinti az idézet. Viszont érzed benne a csavart: jól a tudtomra hozta, h milyen menő gyerek, ezzel 2 dologra alapozva. Az 1.: én is a pénzre hajtok, és felcsillan a szemem, és jól megtetszik nekem a srác, és lesz vmi. A 2.: megszánom, és azt mondom, ugyan, biztos van olyan lány, aki önmagadért szeret, csak hagyd, h megismerjék az igazi valódat. Add önmagad, és ne az autód.

Hát, nálam talán a 2. jöhetett volna számításba, de én lepattintottam a srácot, mert autóval vagy anélkül, nem volt szimpatikus.

Viszont visszakanyarodva a kérdésedhez és az én 2. mondatomhoz:

Ha próbálod magadat adni, akkor fény derülhet arra, ki az, akit igazán te érdekelsz, és nem a státuszod. Egyébként számomra semmivel sem lenne érdekesebb egy srác attól, h van autója vagy lakása, vagy jól jövedelmező állása. Szeressen engem, és legyen igényes magára. (Magyarán legyen takaros a külseje és szeretnivaló a belsője.) Sose értettem azokat a lányokat, akiknek ez segít a döntésben. Ha én meg akarok ismerni vkit, ha én komoly kapcsolatot keresek, akkor nem a múlékony dolgokra hajtok, hanem a maradandóra. Tehát az érzelmekre, a személyiségre, a belső értékekre. Mert ez az, ami hosszútávon megtart vkit.

Szóval ezt tanácsolom neked is. Légy önmagad, és - gondolom amúgyse vered nagydobra - próbáld meg diszkréten kezelni, h mit értél el. Nem azt mondom, h mutasd magad pénztelen senkinek, mert az ugyanolyan hazug dolog lenne, és okot adna arra, h elforduljanak felőled. De a lányt, ha megismered, akkor próbáld meg a személyiségeddel lenyűgözni, azzal, ahogyan bánsz vele, és ugyanezt keresd benne is. Ne kutasd azt, h a házad, autód, akármid érdekli -e, hanem csak ismerkedj vele úgy, mint ha semmiben sem térnél el az átlagtól. Érted, mire akarok kilyukadni?

És bocs, ha hosszú voltam.

(24/L)

2010. ápr. 6. 21:48
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

És még vmi. Nyilván fontos az anyagi biztonság is, egy idő után. De én úgy vagyok vele, h azzal ráérünk akkor foglalkozni, mikor összekötjük az életünket. Lehet, h én vagyok a szentimentális, de úgy gondolom, közös élet = közös kassza.

Viszont amíg nem jut ilyen szintre a kapcsolat, nem érdekel, mennyi pénze van a páromnak. Olyan tróger nem lehet, h az utcán alszik. :)

Én párom pl jelenleg nem dolgozik, szép is lenne, ha a pénzét keresném benne...

2010. ápr. 6. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!