Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomulásnake számit, ha két randi után megkerdm a fiut, hogy mi az esti programja?
Figyelt kérdés
masképp nem irok, nem zaklatom, mert egy evvel ezelott eltunt, a tul sok irasom miatt, csak most ujra ismerkedunk, de lightosan, utolso randi csutortokon volt, es hetfore tervezett egyet, de kozbe jott vmi2015. ápr. 15. 21:33
2/6 anonim válasza:
Akinek nem tudsz megnyílni és félsz hogy elriasztod azzal szerintem nem érdemes próbálkozni. Találsz olyat aki minig csak veled szeretne majd lenni. :) 23F
5/6 TonyP válasza:
csak kiegészítem az előttem hozzászoltakat nem számít nyulásnak egyátálán.. de ne dropból mondd neki hogy ma este mi a progid? elősször kezdj el beszélgetni vele akármiről amikor már belemerületek egy témába akkor már esélyes :D
6/6 TonyP válasza:
*nyomulásnak sry véletlenül elírtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!