Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin moziba szeretném vinni a lányt. Én fizessem neki a jegyek és a kaját?
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 10:20
11/26 anonim válasza:
NE menjetek moziba.
Üljetek be egy teaházba, igyatok teát, tök finomak vannak :) Meg ha akartok vízipipázzatok, stb.
:)
12/26 anonim válasza:
Igen. Ha esetleg felajánlja, hogy beszáll valamibe elfogadhatod, de arra figyelj akkor is, hogy te fizess többet.
13/26 anonim válasza:
Nem jó a mozi! :S ott mit csináltok? gondolj bele!! beszélgetés 0! ,,ott mit csináltok?" mondat allatt nem kel rosszra gondolni! :P x)
14/26 anonim válasza:
hülye vagy?:O mai mozijegy árak mellett?:O
15/26 anonim válasza:
Természetes, hogy te fizesd! És nem csak az első randin. Ez annyira egyértelmű. 23/L
16/26 anonim válasza:
akár hova mentek is, jó hogy te fizetsz első randin
f/18
17/26 anonim válasza:
Kapjátok be akik leszavaztak...Első válaszoló voltam.
Megjegyzem én tapasztalatból beszéltem.Első randin a mostani barátnőmmel moziba mentünk...Nem fizettem neki és ez így volt természetes mert még nem is ismertük egymást.Ennyit erről.Jah és 8 hónapja vagyunk együtt...
21/F
18/26 anonim válasza:
Illene neked fizetni,de ha még nem vagy pénzkereső,akkor közös-en vagy akár úgy is lehet,hogy te fizeted a jegyet,ő pedig a kaját.
19/26 anonim válasza:
Szerintem is te fizesd, vagy pedig közös. :)
20/26 anonim válasza:
A nagy szart fizesd neki,fizettesd ki vele a sajátodat is.
BY NAPISZAR
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!