Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keves talalkozas vagy eleg egy parkapcsolatban ennyi?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok es lany. Tetszik egy srac, o 18 eves. Nem messze lakunk egymastol. Megis ugy erzem, hogy keveset talalkozunk. Ugy erzem en is tetszem neki, es reszemrol is kolcsonos ugye. Heti 2x talalkoznank buszon es 2 masik napon amikor elmegyunk setalni vagy beulunk valahova. Suli utan o megy edzeni (kondizik) nekem viszont csak este van edzesem, es igy pont nem tudunk annyit talalkozni amennyi szerintem egeszseges lenne.
Hogy talalkozhatnank tobbet? Nem merem nala felhozni a temat, felek, hogy hogyan reagalna ra.
2015. ápr. 12. 11:06
1/4 anonim válasza:
szervezd át az edzésed uyganabba az időbe amikor neki van
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nem kondizni jarok. Es ott adott idopontban van.
2015. ápr. 12. 11:15
3/4 anonim válasza:
Szerintem kezdetnek ennyi is megteszi! Ha majd már megvesztek egymásért és nem tudtok létezni egy percig sem a másik nélkül, akkor majd átszervezitek közösen!
4/4 anonim válasza:
Egy jo kapcsolatban nincs olyan hogy nem mersz felhozni barmilyen temat. Aki pedig egyutt akar lenni a parjaval, az megtalalja a modjat, es nem keres kifogasokat. A volt kapcsolatomban en mindent a baratommal valo talalkozas moge helyeztem, barmilyen program volt is, en inkabb a baratommal akartam lenni, emiatt kevesebbet lattam a tesomekat, szuleimet, barataimat. O pont forditva...most nem talakozunk, mert cegesbulivan, most autot mosatoj meg sok dolgom van, hogy tabortuzezunk a haverokkal...szoval szerintem akarat kerdese, a legjobb, ha mindketten ugyanannyit szeretnetek egyutt lenni, igy nincs hianyerzete egyik felnek sem, es ellenkezoleg az az erzes sem, hogy a masik ratelepszik. Siman mond meg neki, hogy Peti, orulnek ha meg tobb idod tolthetnenk egyutt. Van valami otleted hogyan oldhatnank meg? nehogymar ilyesmit ne merj megbeszelni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!