Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lany aki tetszik es gondoltam hogy elhivom randira?
Figyelt kérdés
Van egy bajom az hogy faluban elunk es nincs semmi olyan hely ahova elbirnek menni vele,gondoltam elvinnem bowlingozni , es akkor most vigyen el autoval,nem problema elvinnem csak hogy ez igy elso randira jo lenne?hogy gyere megyunk autoval???2015. ápr. 12. 00:25
1/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen oké, miért, jobb, ha azt mondod "megyünk bowlingozni, vegyél buszjegyet?" :D
2/6 anonim válasza:
Szerinted ha nincs autód,szóba áll veled ? :D
3/6 anonim válasza:
Előtte beszéld meg vele, odaállítani kocsival indulásra készen furi lehet. :D
4/6 SweetLady válasza:
hát azért lehet elsőre megfontolná h beül még egy fél idegen autójába akit még sosem látott
5/6 anonim válasza:
Ennyire nem értessz, nem értenek a fiatalok az udvarláshoz? Mi lenne ha csak beszélgetnél vele. Aztán majd kialakul az. Adja magát hogy merre , hova tovább.
6/6 A kérdező kommentje:
Jolvan ertem mit mondasz de irtam h elvinnem,de ha azt mondod hogy beszelgetni jobb lenne?csak 1 otlet volt a bowling,ha tudsz jobbat meghallgatom
2015. ápr. 13. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!