Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet egy fiú tudtára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy fiú tudtára adni, hogy tetszik?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 11. 13:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Kérd el tőle a matek házit. Aztán valami mást. Ezek az apró beszélgetések már okot/alkalmat adnak rá, hogy komolyabb beszélgetésbe is bonyolódjatok.
2015. ápr. 11. 14:10
 12/21 A kérdező kommentje:

Facebookon, hogy lehet vele beszélgetést kezdeményezni?

Mit írjak? Hogy érdemes kezdeni? Csak mert élőben nem nagyon beszéltünk.

2015. ápr. 11. 14:18
 13/21 anonim ***** válasza:

Hát, valahogy így:

Szia! Mizu?

2015. ápr. 11. 19:57
 14/21 anonim válasza:

Ha nem mered elmomdani vagy konkrétan leírni, akkor írd körbe.

Hátha rájön

Nárcsak én is tetszenék vkinek.:-(

2015. ápr. 12. 07:36
 15/21 A kérdező kommentje:
a mizus megoldás nem jó, az sose jön, be mert csak megöli a beszélgetést...
2015. ápr. 12. 17:20
 16/21 Adri+ ***** válasza:
Szia.A10.társam válasza jóhumorú és igaz is. :D De tuti.Ilyesmi:Van kedved fagyizni/sütizni?Elvből(trollok kizárása.) rákérdezek,hogy Miért?Ezt már bátran válaszolhatod : Mert bejössz / tetszel nekem! Itt már elkezdődött az 1.randink. :)) Neten : Van kedved? Mikor randizunk? Hamarosan lesz is pasid.
2015. máj. 17. 22:47
 17/21 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen típus vagy...

-non verbális jeleket a q....rvák használnak...

-én meg a verbális híve vagyok, megmondanám neki, vagy megírnám neki, lesz ami lesz...

2015. máj. 18. 11:11
 18/21 A kérdező kommentje:
nem merek kockáztatni, félek, hogy elutasít.
2015. máj. 18. 20:35
 19/21 anonim ***** válasza:
Próbáld meg!! mért most így jobb?! HAJRÁ próbáld meg! :) teljesen mindegy ha nekem bejössz szinte mindegy mit írsz! érted! :)
2015. júl. 19. 22:45
 20/21 Jakus Tamás válasza:

Végigolvastam ezt a te kis harcodat saját magaddal és 3 tanácsom lenne

1, mégis mitől félsz? Hogy nem tetszel neki? hát ez benne van a pakliban. 27 évesen már megszámlálhatatlanul sokszor utasítottal el. Ez van. Bele kell törődni hogy nem tetszhetsz mindenkinek.

2, A személyes kontakt. Esküszöm mindenki mindent face-en akar megbeszélni. De ez személytelenné, idegenné teszi a beszélgetést. Még a facebook előtt 16-17 évesen úgy tudtam örülni amikor egy csaj zavartan, kissé elszégyelve kibökte hogy tetszem neki. most meg kapok egy levelet hogy tetszem. Ennek is örülök de nem ugyanaz. Egyszerűen állj oda elé és vágd a képébe hogy tetszel nekem. Ha esetleg nem igazán ismered akkor előtte azért illik bemutatkozni. Ez a legegyenesebb út. nincs buktató, nincs félreértés. És ha a szimpátia nem kölcsönös nos 1-es pont.

3. A beszélgetés értelme a másik megismerése. Hogy kiderítsd illik-e hozzád vagy csak a szemed kívánja mert jobban néz ki mint az átlag. Kérdezz, válaszolj, és ne tőmondatokban. A legutálatosabb randigyilkos a tőmondat.

Volt olyan randim ahol 20 perc alatt lerendeztünk egy több órásnak szánt beszélgetést mert a csaj mindenre 1-2 szóval válaszolt. ne félj kimondani azt amit gondolsz.

Sok sikert és ne félj. :)

2015. júl. 20. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!