Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy fiú tudtára adni, hogy tetszik?
Facebookon, hogy lehet vele beszélgetést kezdeményezni?
Mit írjak? Hogy érdemes kezdeni? Csak mert élőben nem nagyon beszéltünk.
Ha nem mered elmomdani vagy konkrétan leírni, akkor írd körbe.
Hátha rájön
Nárcsak én is tetszenék vkinek.:-(
Attól függ milyen típus vagy...
-non verbális jeleket a q....rvák használnak...
-én meg a verbális híve vagyok, megmondanám neki, vagy megírnám neki, lesz ami lesz...
Végigolvastam ezt a te kis harcodat saját magaddal és 3 tanácsom lenne
1, mégis mitől félsz? Hogy nem tetszel neki? hát ez benne van a pakliban. 27 évesen már megszámlálhatatlanul sokszor utasítottal el. Ez van. Bele kell törődni hogy nem tetszhetsz mindenkinek.
2, A személyes kontakt. Esküszöm mindenki mindent face-en akar megbeszélni. De ez személytelenné, idegenné teszi a beszélgetést. Még a facebook előtt 16-17 évesen úgy tudtam örülni amikor egy csaj zavartan, kissé elszégyelve kibökte hogy tetszem neki. most meg kapok egy levelet hogy tetszem. Ennek is örülök de nem ugyanaz. Egyszerűen állj oda elé és vágd a képébe hogy tetszel nekem. Ha esetleg nem igazán ismered akkor előtte azért illik bemutatkozni. Ez a legegyenesebb út. nincs buktató, nincs félreértés. És ha a szimpátia nem kölcsönös nos 1-es pont.
3. A beszélgetés értelme a másik megismerése. Hogy kiderítsd illik-e hozzád vagy csak a szemed kívánja mert jobban néz ki mint az átlag. Kérdezz, válaszolj, és ne tőmondatokban. A legutálatosabb randigyilkos a tőmondat.
Volt olyan randim ahol 20 perc alatt lerendeztünk egy több órásnak szánt beszélgetést mert a csaj mindenre 1-2 szóval válaszolt. ne félj kimondani azt amit gondolsz.
Sok sikert és ne félj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!