Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mit jelent? Szerintettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Szerintettek mit akar mondani?

Figyelt kérdés

Tegnap randiztam egy fiúval és tegnapig azt hittem ő az igazi, de alig beszélt, csak én beszéltem.

Amikor elköszöntünk azt mondta h majd megbeszéljük a mai napot.

2010. febr. 19. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán azt, hogy még szeretne találkozni csak nem mondta így ki nyíltan. Vagy azt akart ezzel súgalni, hogy nem érezte jól magát a randin. Beszélj vele és kiderül minden.
2010. febr. 19. 19:54
 2/4 A kérdező kommentje:

ahha

csak nem értem h miért

sztem én tökre kedves voltam vele

ő nem naon reagált semmire

2010. febr. 19. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy megsem o az igazi, hanem egy unalmas pasi.Az is lehet mondjuk, hogy csak nagyon meg volt illetodve.De ha meg akar veled talalkozni, akkor te biztos bejossz neki.Sztem adj neki meg egy eselyt, aztan majd latod.
2010. febr. 19. 20:44
 4/4 A kérdező kommentje:

és ha nem ak nyomuljak rá?

mert nekem ő télleg álompaasi:)

2010. febr. 19. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!