Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek az már rögtön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek az már rögtön kizáró ok egy fiúnál ha emós?

Figyelt kérdés
És ha mondjuk a kisugárzása tetszik nektek, akkor se jönnétek össze eggyel? Csak azért, mert emós?
2010. febr. 18. 20:35
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
18.43,szerintem is marha nagy hülyeségek ezek a dolgok,egy életünk van,miért pazaroljuk ilyen dolgokra?Nekem semmelyik stílussal nincs bajom.B.L.
2010. febr. 25. 19:12
 42/54 anonim ***** válasza:
Igen!
2010. febr. 25. 20:05
 43/54 anonim válasza:
Hát, attól függ, milyen emós. Aki télleg olyan sírós-vagdosós fajta, azt szerintem kerülni kell 20 mérföldes körzetben. Aki meg csak a hajával buzul meg a ribancos hacukában feszít, bár nem egy akkora zsákutca, mint az "igazi" emós, valószínűleg egy jellemtelen divatmajom. Aztán persze lehet, hogy jobban megismered és egy tök jó srác, ki tudja.
2010. febr. 25. 20:45
 44/54 anonim ***** válasza:
Az emo nem egyenlő egy borderlineos beteggel. Emo érzelmest és nem szenvedő embert jelent..
2010. febr. 25. 21:25
 45/54 anonim ***** válasza:
Aki emó az nem normális, hülye, beteg, barom, férfiatlan, meleg.Hogy miért?Mert csak!Azért mert a sz*r is büdös.
2010. febr. 25. 21:52
 46/54 anonim ***** válasza:
Emos vagy? anyád biztos nem ért rá meg nevelni , nem tanított meg h ilyen fejel ne meny utcára.
2010. febr. 26. 09:16
 47/54 anonim ***** válasza:
Az emosok messzi szépek, jól áll nekik a távolság
2010. febr. 26. 09:24
 48/54 anonim ***** válasza:
jah messziről választhatsz még h fiú vagy lány az illető:D
2010. febr. 26. 09:25
 49/54 anonim ***** válasza:
nekem kifejezetten bejönnek.De csak azok akik igazi emok és nem póóóózerek.
2010. febr. 28. 15:12
 50/54 anonim ***** válasza:

hány áves vagy?

én nekem csak néhányan mondják h emo de én nem bánom mégha nem is vagyok az mert kedvelem az emo srácokat :D :)

mindenkinek má az izlése:)

és nem azért lett emo mert az anuja nem viselte gondját hanem mert ez a természete ő ilyen így kell szeretni :D

remélem segítetem :D :) =)

2010. márc. 1. 18:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!