Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek az már rögtön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek az már rögtön kizáró ok egy fiúnál ha emós?

Figyelt kérdés
És ha mondjuk a kisugárzása tetszik nektek, akkor se jönnétek össze eggyel? Csak azért, mert emós?
2010. febr. 18. 20:35
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
Attól, hogy valaki emós nembiztos, hogy meleg... És én úgy vagyok vele akinek tetszik ez a stílus hát csinálja csak. De nem értem miért kell elítélni őket, hiszen ugyanúgy stílus a metál is és azokat mégse b*sztatják... (Nem vagyok emó csak kíváncsi voltam erre.)
2010. febr. 18. 20:50
 12/54 anonim ***** válasza:
31%

Ezt a jelentése az emónak, amit az egyik válaszoló írt?

"Minden emós nagyon férfias, beülnek a sarokba sírnak, vagdalják az ereiket, meg akarnak halni és ennek fejében még szar zenét hallgatnak és vasalják, festik a hajukat." -)

2010. febr. 18. 20:53
 13/54 anonim ***** válasza:
45%
Nekem qrvára bejönnek az emok és én ugyan úgy pasiként nézek rá mert nm a hajánál kell nézni a fiú e vagy lány...Nekem az emo fiúk a best jobban felkelti az érdeklősésemet...Nekem még nm volt emo pasim de szeretnék..
2010. febr. 18. 20:54
 14/54 anonim ***** válasza:
85%
Nem.nekem férfias pár kell,meg amugy is kinőttem már abból a korosztályból jócskán akikre jellemző az emó stilus..:)
2010. febr. 18. 20:56
 15/54 anonim ***** válasza:
72%
Ha emos vagy (már pedig az vagy mert külömben nem védenéd őket) akkor keress egy emos lányt az biztos csípi a csajos bemozdulásokat meg a ratyi zenét.
2010. febr. 18. 21:05
 16/54 anonim ***** válasza:
67%
Utálom az emósokat! Legszivesebben leköpném az összeset!!
2010. febr. 18. 21:08
 17/54 A kérdező kommentje:
21:05 Nem vagyok az. :) Csak puszta kíváncsiságból tetem fel a kérdést..
2010. febr. 18. 21:23
 18/54 anonim ***** válasza:
76%

Most komolyan mi a bajotok az emósokkal az nem szól be neked és ha beszólsz neki elfut sírni.

Amúgy azok mondják igen nagy %ban hogy emósok akik azt se tudják hogy mi az csak azt hogy vágni kell az ereid vasalni a hajad és csajosan kinézni mert attól menő leszel.

És jönnek a látszat emók akik életükben nem vágták az erüket megvédik magukat nem érzelmesek tagadják hogy emók (nem is azok) csak olyan a hajuk mert tetszik nekik és talán még jól is ál nekik. Mert igen van olyan akitnek jól áll a vasalt haj! Vagy nem tudom én nem tudnám normálba elképzeli azon ismerőseimet.

Asszem ennyit akartam hozzáfűzni a témához. F/15

2010. febr. 18. 21:24
 19/54 anonim ***** válasza:
65%
Az:D
2010. febr. 18. 21:30
 20/54 anonim ***** válasza:
66%
az utolsót ismerem :) szia mónnii :d
2010. febr. 18. 21:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!