Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az elso szerelmerol lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elso szerelmerol lenne szo,3 evig tartott a kapcsolatunk de elkoltoztunk a szuleimmel 40 km es szakitottunk, en mindjart 16 eves vagyok o meg mindjart 18 ez elott 2 eve szakitottunk . Kivancsi vagyok miert csinalja ezt?

Figyelt kérdés
neki van egy leany tesvere aki mindjart 19 lessz nagyon joba vagyok vele es elszoktam menni hozajuk 1,2 ejszkara miuttan szakitottunk volt ra 2 honapja (aprilisbe) az uncsimnak a 18 eves szulinapja es naluk aludtam le akart vetkoztetni de en csak 14 eves voltam es feltem, nem engettem csak derekig ,hoogy levedkoztessen .ra 3 honapja megint volt egy buli(juliusba) megakkart csokolni de nem viszonoztam a csokot (de utanna nagyon megbantam), utanna januar elejen taliztunk megint ott aludtam naluk (de a leany testvere szobajaba)elvettem a telefonjat es azt mondta vigyem a szobajaba este volt bementem es smaciztunk levedkoztetted de csak meg ujjazott es ezt nem ertem hogy miert csak ezt tette? en nagyon szeretem meg mindig amiota szakitottam vele nem volt egy komoly kapcsolatom sem, de az is erdekelne hogy miert nem akart megint egy kapcsolatot velem en meg szuz vagyok de erte meg tennek barmit ,nagyon szeretem meg es meg is mondtam neki hogy mit erzek iranta de nem reagalt segitsettek!!!!!!
2008. aug. 26. 23:17
 1/4 A kérdező kommentje:
es azt el felejtettem irni hogy mar 8 honapja nem taliztunk es nagyon hianyzik
2008. aug. 26. 23:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Keresd fel és kérdezd meg, hogy járna-e újból veled. Ha nemet mond, akkor fogadd el. Akkor ő már túllépett és neked is azt kell majd tenned.
2008. aug. 26. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:

azért ezt nem egyszer kellett elolvasni, hogy rájöjjek, mit akarsz mondani...

és ha 40km-re költöztetek, akkor miért kellett szakitani? nem olyan nagy távolság az, busszal fél óra. én középiskolában 50km-ről jártam be.

egyébként meg hicd fel a srácot, mondd el neki, hogy még mindig akarod, és kérdezd meg, hogy ő mit érez. ha ő is szeret, akkor meg jöjjetek össze megint.

2008. aug. 27. 10:09
 4/4 A kérdező kommentje:
kerlek meg segitsetek !!!!!!!!!!!!!es koszonom a valaszokat
2008. aug. 27. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!