Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam le? Többi lent!
Pár napja kérdeztem meg egy fiút, hogy találkozunk-e, de csak annyi volt a válasza, hogy: "Oke majd beszelunk". Nekem teljesen elment a kedvem az egésztől, mert úgy érzem, hogy ő nem akarja, vagy fél, vagy én már nem is tudom.
A kérdésem annyi lenne, hogy: Hogyan mondjam meg neki, hogy mégsem? Kicsit nem ciki? Vagy esetleg várjak rá a helyszínen és majd ott kiderül, hogy van e kedve eljönni?
Igazából nem akarom elengedni ölelés, köszönés nélkül (elutazik), de már találkozni sincs kedvem. Valaki help.
14/L
2. válaszoló:
Köszi, tökre pozitív a válaszod, most jól esett! :) (nem ironikusan ertem)
Már barátnőimnek is meseltem rola, es nem tudom hogy mondjam el nekik, hogy megse megyek a fiuhoz. Meg a fiu legjobb baratjaval is beszeltem es o mondta hogy kicsit felenk meg szegyenlos, de en mar nem tudom mit tegyek:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!