Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy akit én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy akit én szeretnék magamnak, ő engem nem és aki engem szeretne, azt én nem?

Figyelt kérdés
2008. aug. 26. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ÉN is sokáig így voltam.(lány vok) Most már megtaláltam az igazit, 20 vok és már vőlegényem van. Ezek a dolgok addig mennek amíg meg nem találod az igazit. Ezen mindenki átesik. Sajnos vagy nem sajnos, de ez van. Hidd el h hamarosan megtalálod azt akit szívből fogsz szeretni és ő is viszonozza majd.
2008. aug. 26. 21:23
 2/10 anonim válasza:
100%
Én 16 (lány) vagyok és jaaj velem is mindig ez van annyira rossz.., és én is keresem erre a választ h miért van mindig igy..??!
2008. aug. 26. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért utasít vissza aki neked tetszik, amiért te is elutasítod azt akinek te tetszenél.Nem illetek össze.Én sok kudarc után 22 évesen találtam egy olyan fiút, akinek én is bejöttem, sokáig el se akartam hinni, hogy végre viszonozzák az érzéseimet.Így utólag arra gondolok, de jó, hogy nem jöttek velem össze, pedig mennyit szenvedtem miattuk.
2008. aug. 26. 21:38
 4/10 anonim válasza:
100%
jah en is mindig iigy vagyok ezzel es nagyon sokat szenvedtem ... de remelem magtalalom azt igazit egy nap
2008. aug. 26. 23:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel en is igy vagyok. Teljesen megertem a helyzetedet.

22 eves lany vagyok es meg nem volt komoly kapcsolatom.

Ja es meg van olyan is velem, hogy tetszik egy pasi de ha erzem hogy o nagyon akar engem ugy kiabrandulok belole, nemtudom miert van ez. Lehet egy olyanra vagyok, akiert meg kell kuzdenem, hogy majd jobban tudjam ertekelni.

2008. aug. 27. 03:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen-igen.. van ilyen is..:S
2008. aug. 27. 07:44
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Harmadik hozzászóló: Nagyon okos a szöveged, velem dettó ez volt. Most 21 vagyok 5 éve van kapcsim 4 éve élünk együtt és van egy 3 éves kislányunk...
2008. aug. 28. 07:40
 8/10 A kérdező kommentje:
gratulálok nektek:) sok sikert a következőhöz;)
2008. aug. 28. 09:14
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
hatodik hozzászóló vagyok! téged amúgy egyáltalán nem érdekelnek azok akik téged szeretnek???
2008. aug. 28. 09:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Persze, h érdekelnek de csak barátság szinten, hiszen nekem ők nem jönnek be:S
2008. aug. 28. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!