Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális hogy 20 évesen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy 20 évesen az anyám nem enged a barátomhoz?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és anyám nem enged a barátomhoz csak hétvégén, mert tanulnom kell.

Most jönne a szünet és még így sem enged csak hétvégén.

Júniusba lesz a vizsgám és tanulok rá rendesen, de nem enged..a barátom meg már tökre kivan hogy még eg nappal sem enged tovább..miért? ez normális dolog 20 évesen?

2015. márc. 31. 20:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

A szabadságot senki sem ajándékba kapja.

Hanem kiérdemlik. Ideje lenne fogni a kabátodat és ha megkérdezi hová mész megmondod, hogy a páromhoz. Majd jövök.

Érdemeld ki a szabadságot!

2015. márc. 31. 20:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Az se normális,hogy otthol élsz még,nem repültél ki,pláne,hogy meg tiltja,hogy láthasd a barátod.
2015. márc. 31. 20:37
 13/17 anonim ***** válasza:

nem normális. ülj le vele, és beszéljétek meg, legyél határozott, de kedves. ennyi idősen a tanulás mellett is lehet időd a barátodra.

én most lettem 20, szintúgy tanulok, és anyámmal lakom, de ő nem korlátoz semmiben, normálisak a jegyeim, nagyon jó a viszonyunk anyával, és boldog vagyok, hogy gyakran találkozom a barátommal (igaz, távkapcsolat, de akkor is annyi időre megyek el, amennyire akarok..) mondjuk anyukám nagyon szabadelvű, vagy 16 éves korom óta meg sem próbál korlátozni, mégsem csinálok/csináltam semmi hülyeséget, és lassan rendes ember lesz belőlem.. :D

20L

2015. márc. 31. 20:38
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
Anyukád is el van tévedve kicsit. Mi az, hogy ameddig ott laksz ő mondja meg mit mikor csinálhatsz? :D Neeem... de nem ám :D 18 elmúltál, innentől kezdve semmi köze hozzá, hogy mit mikor és kivel csinálsz. Pénzzel kapcsolatban persze vannak kivételek, mert ott ameddig az ő pénzét költöd, ő főz/mos/takarít rád, addig a költekezésedet szabályozhatja. De azt, hogy hova mész, azt nem. Nem is értem. Én 21 vagyok, 18 múltam mikor összejöttem a barátommal, és édesanyám tanácsokat adott bár, hogy mit hogy csinálna a helyemben, de hagyja, hogy éljem az életemet. Nem szól bele a dolgaimba, azt meg főleg nem szabja meg, hogy hova mehetek és mikor. "Anya, elmentem ide és ide, majd jövök!" "Oké, szia." Ennyi.
2015. márc. 31. 20:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem már nagyon régóta nem az anyám mondja meg, mit csinálhatok és mit nem, pedig csak 1 évvel vagyok idősebb nálad. Szerintem ne bonyolítsd túl a dolgot, egyszerűen mondd meg neki, hogy most mész a barátodhoz, majd jössz, és kész. Aztán ha nem tetszik neki, így járt. Nem gondolhatja ő sem komolyan, hogy ő fog dirigálni a 20 éves lányának. Ha gondolod, megpróbálhatod megbeszélni vele értelmes felnőtt emberek módjára is, de ha nem vevő rá, akkor menj nyugodtan. Majd az egyetemen már jobb lesz. Amúgy apukád mit szól ehhez az egészhez?

21/L

2015. ápr. 1. 16:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Ezeket tök jól elmondjátok csak h nálunk ezt nem tudnám megtenni mert nem engedne be a lakásba ha kiteszem onnan a lábam..még a lakáskulcsot is elvette tőlem..
2015. ápr. 2. 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor szépen nem mész haza pár napig :) egy kis önállóság és magánélet kell, ha nem enged be, eltűnsz pár napra, talán így belátja, hogy el kéne engednie.. Drasztikusan hangzik, de ennyi idősen oda mész, ahová és amennyi időre szeretnél..
2015. ápr. 2. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!