Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok lehet egy kérdésem? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok lehet egy kérdésem? (lent)

Figyelt kérdés

ti járnátok egy oan sráccal aki 16 éves sportos testalkatu de egy bokatörés miatt 89 kilo?:O

de dolgozik már az ügyön^^ csak kérdezem h addig ne nagyon csajozzon amig ne nem adja a felesleget? előre is köszi:)

pls norma kommenteket köszi

2010. febr. 18. 03:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

köszi a komikat:)

10:04 azért irtam mert van egy kis pocakom :) és már dolgozok a témán :) de az alap kérdés az volt hogy várjak amig leadom/átalakitom izomá vagy akár mehet igy is a csajozás:)

2010. febr. 18. 10:12
 12/22 anonim ***** válasza:
nyugi nekem is van:D reggel ébredés után éhgyomorra fél órát tölts minden nap kemény kardióval(futás, lépcsőzés, stb) jah és előtte dobj be egy csésze kávét persze cukor és hab nélkül, az beindítja a barna zsírt. egyél csirkét meg rizst, igyál pluszba proteint egyél sok zöldséget naponta minimum 6 szor étkezz, tehát többször kevesebbet. és igyál meg 2-3 liter ásványvizet. lesz eredménye csak dolgozz nagyon keményen. vésd be: a könnyebb nap tegnap volt:)
2010. febr. 18. 10:26
 13/22 anonim ***** válasza:
na de a kérdésedre megint nem válaszoltam. abba ne hagyd a csajozást ilyen miatt:) ha csak egy kis hasad van, de sportolsz és jó az alakod akkor biztos hogy sok nő lecserélné a formatervezetlen pasiját aki az edzések helyett a kocsmába ül ezt garantálom.
2010. febr. 18. 10:29
 14/22 A kérdező kommentje:
Oksa köszi:) és kipróbálom ezt a reggeli futás lépcsőzés stb t mert ezt edig nem is tudtam:) még 1x köszi^^
2010. febr. 18. 10:42
 15/22 anonim ***** válasza:

"és azért nem irtam valami helyesen mert hajnali 3:30 volt és majdnem elaludtam:)"

Igen kislány és azért a külsőséget nézed, mert a pasit te is utcai viseletnek szánod. Egy egoista majom vagy aki azt nézi mi van a másikon az hogy néz ki megfelel e a trendeknek és jól mutat e melletted.

Szánalom.

2010. febr. 18. 12:08
 16/22 A kérdező kommentje:
nah ezt jól megadtad neki:O:D
2010. febr. 18. 14:08
 17/22 anonim ***** válasza:

Persze hogy járnék , nem a súly a lényeg.

na jó persze ne legyen egy bálna , de szerintem ez a 89 kg még nem olyan rendkívüli dolog :)

De ez attól is függ milyen magas vagy.

2010. febr. 18. 19:41
 18/22 A kérdező kommentje:
182 vagyok:)
2010. febr. 19. 13:19
 19/22 anonim válasza:

mind1 hogy nezz ki a srac ha tudd tisztelni es szeretni.. :*

ugyhogy hajra >:D< gondolj arra hogy te vagy a legjobb :*

L/16

2010. febr. 20. 07:28
 20/22 anonim ***** válasza:
az én barátom 182centi és 78kiló és elég vékony szval így elképzelve plusz pár kiló lazán elfér...:D am. meg a csajokhoz érteni kell ha tudsz a csajok nyelvén bókolsz viccelsz kedveskedsz és megértő vagy viszed a prímet...:D és szentem (bár ez nem biztos csak az ismerőseimből kiindulva) a csajok inkább a magabiztos erősebb test alkatú pasikra buknak...
2010. febr. 20. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!