Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jelenthet ez vmit? (bőv. Lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet ez vmit? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Na szóval...myvip randin kapcsolatba léptem egy csajjal,elkezdtünk msnezni...nagyon jól kijövünk,mindig van közös téma és a csaj is aktív. 2 napja megkérdeztem hogy van e barátja,azt mondta hogy nincs neki. De viszont,megnéztem a myvipen az albumjait és van ott egypár képe egy bizonyos sráccal (mármint semmi komoly,csak olyan tipikus közös kép)...de a kommentek alatta (srác és a csaj oldaláról egyaránt) meg olyanok hogy nagyon szeretlek (L),jajj énis szeretlek meg ilyesmik...meg hogy jaj milyen jó volt veled a bulin,stb. Meg tegnap msnen is az volt a csajnak kiírva hogy énis szeretlek xxx (L). De pl. myvipen a családi állapota egyedülállóra van rakva...és eléggé gyakran használja a myvipet.

Tudom h kicsit hülye a kérdés de nemtudom most jelenthet e ez vmit vagy sem? :S

amúgy 16/F és 15/L.

2010. febr. 17. 23:09
 1/6 anonim válasza:
mivel a csaj még csak 15 éves élvezi h több srácot is bolondíthat...kérdezz rá konkrétan h ő a barátod-e v sem?!
2010. febr. 17. 23:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem Tolsztoj a myvipet a kutya se frissíti,valszeg egy haverja,de talán kérdezd meg a csajt nem?
2010. febr. 17. 23:13
 3/6 anonim ***** válasza:

hülye p.csa... élvezi hogy féltékennyé tehet avval ha másokat irkál ki, szerintem keress egy komolyabb csajt

19L

2010. febr. 17. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet hogy ien haveri szeretetre irta ki myvip re

msn re meg azért h vagy féltékenyé tegyen téged vagy azért mert ténleg szereti

szerintem kérdezd meg ezt a csajtol is:) de ne ugy h azzal nyitsz rögtön h te ki a **** ez a srác belelépjek a szájába? 'he?

hanem szépen kezd el beszélni vele valamireöl és csak ugy mellékesen kérdezd meg h mik azok a szivecskék meg ki az akit szeretsz:D Szerintem

2010. febr. 18. 03:47
 5/6 anonim ***** válasza:
béna kérdés. sztem ha 1 pillre magadba lesnél tök nem lenne szükség arra h itt kérdezz...
2010. febr. 18. 10:59
 6/6 anonim válasza:
szerintem ez nem jelent semmit...és gondolj bele,miért hazudott volna neked? még ha csak msnen is ismeritek egymást...Mert ez komolyan olyan dolog amiben nincs miért hazudni,mert ugye azzal hogy leírta hogy nincs barátja,várhatja hogy többet akarsz majd tőle...szal ha lenne barátja akkor sztem eleve elpasszolt volna téged...
2010. febr. 18. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!