Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A párnacsata napra menni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párnacsata napra menni szerintetek jó 3. randinak?

Figyelt kérdés

Egy sráccal randiztam eddig kétszer. Első találkozónk nagyon rövid volt (1 óra sétálás a parkban), mert nem jött be a srác, és mondtam neki, hogy dolgom van még.

Ezután még irogatott nekem facebook-on, és akart találkozni megint. Gondoltam adok neki még egy esélyt. Ezúttal tök jól éreztem magam vele. Egy stand up estre mentünk együtt. Utána meg előtte is jót beszélgettünk.

Rögtön írt a randi után, hogy jól érezte magát, jussak haza épségben.

Csók nem volt. Pont nem igen jött volna ki búcsúzáskor, mert szállt le a tömött metroról.

Harmadik randinak szerintetek jó lenne a párnacsata napra elhívni? Hogy viselkedjek vele ott? Megcsókolni mikor fog? Hogy adjak neki jeleket?

21L

2015. márc. 29. 12:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Párnacsatára ne, az lányos szokás.
2015. márc. 29. 12:25
 2/11 anonim ***** válasza:
paintboll?
2015. márc. 29. 12:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Én ott meghalnék allergiás vagyok a tollra...
2015. márc. 29. 12:26
 4/11 anonim ***** válasza:
ja haverral én szoktam, bár kicsit keményenXD
2015. márc. 29. 12:27
 5/11 A kérdező kommentje:

Sok fiú is van ott. Én mindenképp akarok menni, mert már voltam régebben is. (minden évben van, idén a Hősök terén, ahol csomóan összegyűlnk és püffölik egymást. xd)

A kérdés, hogy őt hívjam magammal, jó randi helyszín e, vagy lány barátnőmet.

2015. márc. 29. 12:29
 6/11 bandi6891 ***** válasza:

1. egy ingyenes séta.

2.Stand up est gondolom belépős volt,ha más nem azért fizetni kellett.

A nők annál jobban érzik magukat minél több van rájuk költve.

Tehát a következő hely valami étterem legyen.Jujj bele sem gondolok hogy bele fogsz majd esni,első csók gyanús.

2015. márc. 29. 12:31
 7/11 Interferencia ***** válasza:
6: Ejha! :D
2015. márc. 29. 12:35
 8/11 anonim ***** válasza:
minél töb pénzt költenek rájuk, az a ku rva nemXD?
2015. márc. 29. 12:41
 9/11 A kérdező kommentje:
Ingyenes volt a stand up comedy, nem tudom hogy jött most ide a pénz, mert semmi köze a kérdésemhez.
2015. márc. 29. 12:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Várok még véleményeket, főleg fiúktól.
2015. márc. 29. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!