Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párnacsata napra menni szerintetek jó 3. randinak?
Egy sráccal randiztam eddig kétszer. Első találkozónk nagyon rövid volt (1 óra sétálás a parkban), mert nem jött be a srác, és mondtam neki, hogy dolgom van még.
Ezután még irogatott nekem facebook-on, és akart találkozni megint. Gondoltam adok neki még egy esélyt. Ezúttal tök jól éreztem magam vele. Egy stand up estre mentünk együtt. Utána meg előtte is jót beszélgettünk.
Rögtön írt a randi után, hogy jól érezte magát, jussak haza épségben.
Csók nem volt. Pont nem igen jött volna ki búcsúzáskor, mert szállt le a tömött metroról.
Harmadik randinak szerintetek jó lenne a párnacsata napra elhívni? Hogy viselkedjek vele ott? Megcsókolni mikor fog? Hogy adjak neki jeleket?
21L
Sok fiú is van ott. Én mindenképp akarok menni, mert már voltam régebben is. (minden évben van, idén a Hősök terén, ahol csomóan összegyűlnk és püffölik egymást. xd)
A kérdés, hogy őt hívjam magammal, jó randi helyszín e, vagy lány barátnőmet.
1. egy ingyenes séta.
2.Stand up est gondolom belépős volt,ha más nem azért fizetni kellett.
A nők annál jobban érzik magukat minél több van rájuk költve.
Tehát a következő hely valami étterem legyen.Jujj bele sem gondolok hogy bele fogsz majd esni,első csók gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!