Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk. Leírnátok nekem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. Leírnátok nekem hogy milyen csajok jönnek be nektek?

Figyelt kérdés

pl:zöld szemű...barna haj vagy kékszemű ilyenekre gondolok

15/L

2010. febr. 17. 20:26
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
66%

Nekem barnák is tetszenek

ugy hogy igy látatlanba már meg is szerettelek :D

megismerkedhetnénk :D 18f

2010. febr. 17. 20:37
 12/23 anonim ***** válasza:
66%
Nekem tetszenek a barnák, de ha maga lány teszik önmagáért akkor úgyis olyannak szeretem, amilyen. Ami viszont fontos, hogy természetes legyen.
2010. febr. 17. 20:54
 13/23 anonim ***** válasza:

ezt nem lehet így körbeírni , mert egyik csaj vagy tetszik vagy nem. Ez kiszámíthatatlan!

de hogy legyen vmi támpont : 165centi a max , barna hosszú göndör haj , de lehet szőke , fekete de a barna a favorit!

56kiló körül , stílusa egyszerű nem kirívó!

2010. febr. 17. 20:59
 14/23 anonim ***** válasza:
Barna hosszú, göndör hajam van, de 174cm!!:D
2010. febr. 17. 21:07
 15/23 anonim ***** válasza:
vagyok( ez kimaradt :P )
2010. febr. 17. 21:07
 16/23 A kérdező kommentje:
nekem csak barna és csak hullámos és csak 160 cm vagyok :)
2010. febr. 17. 21:10
 17/23 anonim ***** válasza:

én szeretem a sötétbarna hajú csajokat... de igazából számomra nem a külsőség a lényeg. Számít de nem az a legfontosabb...

náézhet ki olyan jó, ahogy csak bír egy emberi teremtés, de ha megszólal, és a kapa lóg ki a szájából, akkor rövidúton elhányom magam a csodás-formás melleire...

szeretem, ha vékony(nem sovány!!!), magas, hosszú a haja stb...

lényeg: intelligens, nőies, széles látó- és érdeklődési körű, legyenek közös pontjaink(pl kulturális érdeklődés) és ne legyen fapina... asszem így lehet a legegyszerűbben jellemezni egy jó nőt...

19f

2010. febr. 17. 21:12
 18/23 anonim ***** válasza:

jah egen... a magas csajokat azért szeretem, mert hülyén mutat mellettem egy 150 mély csaj.. (én 197cm vagyok...)

[az előbbi hozzászóló...]

2010. febr. 17. 21:14
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el mindenkit:

Egyetlen kritérium ami alap az a barna vagy fekete szem...

A barna szeműektől elolvadok... Nemtudom miért ez az én fetsihem.

Amúgy szeretem a ducikat vékonyakat, mell, fenék gyakorlatilag mindegy. Sötét szeme legyen...

2010. febr. 17. 21:23
 20/23 anonim ***** válasza:

20:59 vagyok 21:10-re

Ez így tökéletes , de a belső is sokat számít stb... de ezt tudod te , nem hiszem , hogy magyarázni kell!

2010. febr. 17. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!