Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14-15 éves lányok mit szólnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15 éves lányok mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok ahhoz, ha egy veletek egyidős fiú akit nem ismertek, de tudjátok, hogy kiaz. iwiw-en vagy myvip-en elhívna titeket egy találkozóra? Nem randira csak egy szándékos találkozásra.
2010. febr. 17. 20:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

én elmennék aztán úgy agyonvernélek,hogy két hétig kórházba feküdnél utána te pedofil állat, tuti nem vagy 15 éves, te rohadt g*ci

ha mégis akkor is agyonrugdosnálak :d

2010. febr. 19. 15:13
 12/22 A kérdező kommentje:
Utolsó szerintem te beteg vagy. Gyógyíthatatlan szarrágó vagy. Éppen azért találkoznék vele, hogy megismerjem. Direkt oda írtam, hogy tudja, hogy ki vagyok csak nem ismer. Pár szót már beszéltünk.
2010. febr. 19. 16:12
 13/22 anonim ***** válasza:

Szerintem hívd el nyugodtan! De nem árt ha előbb az msn-ét kéred el h kicsit beszélgessetek. Ha tod az msn-ét akkor is csinálj úgy mint ha nem tudnád ;) ha megadja az már haladás... :)

14/L 

2010. febr. 19. 16:30
 14/22 anonim ***** válasza:
ez gyökér kérdés, vagy legalábbis nem vagy nyitott, ha ismerőseid közt van akkor simán leszólíthatod bármikor ha meg nem ismered minek van az ismerőseid között??? (az ilyen embereket bírom am xD)
2010. febr. 19. 17:33
 15/22 anonim ***** válasza:
51%

Semmit. A korombeli fiúk egytől-egyig éretlenek. Pár évvel idősebbek inkább a gyengéim. Amúgy ha össze is futnék vele 1x,előtte mindenképpen próbálnám jobban megismerni,mivel egy szinte idegen emberrel,véleményem szerint senkinek sem lenne "humora" találkozni.

Szándékos találkozás. Érdekes megfogalmazás,de nem kritizálom.

Hogyha pedig a csajjal beszéltél már 1x-2x (mint azt az imént említetted), sokkal okosabb döntés lenne élőben,szemtől-szembe elhívni. Szerintem ez gerincességre és önbizalomra utal,de szóljon valaki ha tévedek! :)

15/L

2010. febr. 19. 19:12
 16/22 anonim válasza:
51%
ha tutod amúgy h ki akkor először sztem is csak msnen beszélgess vele és utána talizzatok. ha nem is ismered akk viszont sztem hagyd mert sose tudhatod h egy pedó köcsö* e aki télleg csak jóm meg akar rakni...
2010. febr. 19. 19:44
 17/22 A kérdező kommentje:
Azért nam tudom személyesen elhívni mert te korodbeli csajok egytől egyig falkákban jártok. Megközelíthetetlen a csaj. Nem bírok a közelébe kerülni, hogy leszólítsam és azt mondjam neki, hogy eljönne-e suli után valamerre. Te a nagy érett ezen gondolkodj el.
2010. febr. 19. 19:47
 18/22 A kérdező kommentje:
*nak
2010. febr. 19. 19:48
 19/22 anonim ***** válasza:
baszélgetni akarsz?
2010. febr. 19. 20:21
 20/22 A kérdező kommentje:
Elírtad! -a +e
2010. febr. 19. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!