Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsam le? 16/f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam le? 16/f

Figyelt kérdés
Van egy lány akit minden reggel látok buszon és ugyanott szál át a villamosra ahol én. Mindig észrevesszük egymás és egymásra nézünk, de nem sokszor. Ma ugyanott kapaszkodtunk és ahogy szált le a kezével végigsimította a kezem. Lehet, hogy véletlen... nem tudom. Mindig zenét hallgat és csak néha nézünk egymásra. Én meg szégyenlős vagyok mindig az idegenekkel és nem szoktam idegenekkel beszélni. Elég nehezen ismerkedek.
2010. febr. 17. 19:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát... Nem tudom. Lehet, hogy véletlen volt az érintés. és az nekem nagyon furának tűnik ha úgy megyek oda hozzá h szia mit hallgatsz? így ahhoz szoktam odamenni akit már ismerek.
2010. febr. 17. 21:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor lelesed a nevét a füzetéröl. nekem már bejött:D és összejöttünk:D
2010. febr. 17. 22:15
 13/14 A kérdező kommentje:
milyen füzet?:D nincs nála semmilyen füzet.:D
2010. febr. 17. 22:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Figyu!

A,

Holnap reggel ugyanott kapaszkodsz mint Ő. Majd "egyszer csak" az egyik megállónál megcsúszol és "véletlenül" meglököd.

B,

Megkérdezed tőle hogy mennyi az idő mert otthonhagytad a mobilod.

C, óvatosan a zsebébe/táskájába csúsztatsz egy kicsi papírt a telószámoddal vagy hogy "6-kor a Coffee Heavenben".

HAJRÁ:D

2010. febr. 17. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!