Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsam le? 16/f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam le? 16/f

Figyelt kérdés
Van egy lány akit minden reggel látok buszon és ugyanott szál át a villamosra ahol én. Mindig észrevesszük egymás és egymásra nézünk, de nem sokszor. Ma ugyanott kapaszkodtunk és ahogy szált le a kezével végigsimította a kezem. Lehet, hogy véletlen... nem tudom. Mindig zenét hallgat és csak néha nézünk egymásra. Én meg szégyenlős vagyok mindig az idegenekkel és nem szoktam idegenekkel beszélni. Elég nehezen ismerkedek.
2010. febr. 17. 19:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

ha meg akarod ismerni mindenképp szólítsd meg

sajna másképp nem megy

2010. febr. 17. 19:27
 2/14 anonim ***** válasza:

igaza van az elottem szolonak.mondjuk eloszor ulj melle a buszon.ha kell 2-3 alkalommal amig osszeszeded a batorsagod hogy megszolitsd.mivel zenet hallgat megkerdezheted hogy milyen zeneket szeret.vagy mondd neki hogy szimpatikus.jo lenne ha megismerhetned:D

belejossz nyugi:D

es igen:D mosolyogj sokat:)

2010. febr. 17. 19:30
 3/14 anonim ***** válasza:
51%
Mutasd a csőcsőőőőőőőőd!
2010. febr. 17. 19:30
 4/14 A kérdező kommentje:
Azzal nem lenne gond hogy beszéljek vele amikor már elkezdtük. De az első mondatot hogy kéne? tényleg nagyon szégyenlős vagyok ismerkedésnél.
2010. febr. 17. 19:33
 5/14 anonim ***** válasza:

,,Ma ugyanott kapaszkodtunk és ahogy szált le a kezével végigsimította a kezem." Ennél biztosabb jel nincs a világon, tuti hogy te is tetszel neki! Csak legyen bátorságod megszólítani, onnan már menni fog minden, de ha nem teszed meg, talán ÖRÖK ÉLETEDRE szalasztod el az alkalmat, hisz mi van ha másnap költöznek, vagy ilyesmi? Mindenképpen köszönj neki legalább, utána már könnyebb lesz minden (persze ha ő is bemutatkozik)! Sok szerencsét!

15/f Ui: Tájékoztass a történtekről, akár privátban is, remélem lesz valami ;)

6/14 anonim ***** válasza:
Kőőő süti széle?
 7/14 anonim ***** válasza:
És nyugodtan mondj neki olyanokat is amelyeket haverok közt szoktál, mert ha csak mindig biztos választ adsz akkor a csaj unalmasnak fog tartani. Hajá! (előző voltam megint, bocs :))
2010. febr. 17. 19:35
 8/14 anonim válasza:

mond azt neki először:heló a neve ... ... téged hogy hívnak???milyen zenét halhatsz (pl) aztán ha már beszélgetek és van vmilyen kapcsolatotok és ha érdekel még akkor megkérdezheted hogy véletlen volt az a kézsimitás:D

pls értesíts a továbbiakról mert ez érdekel

2010. febr. 17. 19:54
 9/14 anonim válasza:
elöbbi vok bocs lemaradt egy m heló a NEVEM...
2010. febr. 17. 19:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Megkérdezheted, hogy minden nap látod, hova jár? A többi alakul magától.
2010. febr. 17. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!