Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem számít a külső, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem számít a külső, akkor miért nem látni gyakran ocsmány Quasimodót szépségkirálynővel, ill. fordítva?

Figyelt kérdés
Dagadt ember dagadtal jár, csúnya ember csúnyával, szép a széppel. Ez eléggé általános, persze mindig vannak kivételek. Szerintem magát is becsapja aki azt mondja, hogy nem számít a külső!
2010. febr. 17. 18:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
19:12 lol nem talált kislány, nekem azzal van a bajom akit leírtál éppen. A csúnya aki azt hajtogatja, hogy nem számít a külső, de mégsincs senkije:D
2010. febr. 17. 19:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudni,de tényleg így van.Mindig ezt látom:Magas,bombázó nő egy tőle fejjel alacsonyabb balf@sszal;Egy jól öltözött,magára adó,normális férfi egy riheronggyal,akinek még a körme is retkes... 19/F
2010. febr. 17. 19:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Jah bocsi,benéztem a kérdést :D Akkor így ellenvéleményt írtam.Előző
2010. febr. 17. 19:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon is számít mert ha nem jön be nem bezsélgetek vele tehát nem ismerem meg a belsőjét:/
2010. febr. 17. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!