Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem számít a külső, akkor miért nem látni gyakran
ocsmány Quasimodót szépségkirálynővel, ill. fordítva?
Számít a külső. Nem tudom, hogy ki mondja ezt, hogy nem számít.
2010. febr. 17. 18:55
Én azt mondom, hogy nem számít. És én már jártam Quasimodó-val. :D
2010. febr. 17. 18:57
Nálam is számít,de nem olyan mértékben,mint a belső.
2010. febr. 17. 18:58
18:57 - Akkor Te egy különleges ember lehetsz. (Nem negatív).
2010. febr. 17. 18:58
5/14 A kérdező kommentje:
Itt állandóan ezt szajkózzák, hogy nem számít a külső, kíváncsi avgyok iylenkor hol vannak:D
Először úgyis a másik külsejét nézed meg. ha csúnya, akkor szóba sem állsz vele. Legalábbis én így vagyok vele. és ha a külső okés, akkor megismered a másik belső tulajdonságait is. Ám szerintem azért van, amit írtál, mert egy átlag alatt kinéző srác/lány nem merne odamenni egy nehézbombázóhoz/ szuper pasihoz. az átlag felettiek pedig nem akarják égetni magukat a csúnyábbakkal. jól van ez így...előbb utóbb mindenki párra talál. De azért a szépek szerencsésebbek:P
2010. febr. 17. 19:01
tényleg nem számit, de csak a szerelemben... azt -bármennyire is szeretnéd hinni- nem Te irányitod hogy kibe leszel szerelmes és kibe nem. ismerkedésnél számit a külső, hogy kivel állsz szóba. de ha munkakapcsolatbol suli akármi, ismersz vkit, és ugy alakulnak a dolgok, akaratod ellenére beleszerethetsz, ezt bármennyire is mondja vki hogy nem, nem tud ellene tenni semmit...
2010. febr. 17. 19:09
Kedves Kérdező, ez a kérdés nem állja meg a helyét, mert MINDENKINEK más és más típus jön be. Pl haveromnak a duci barnák, nekem meg a vékony szőkék. A csajra aki nekem tetszik sokan mondják hogy csúnya, nagy orra van meg nem is tudom még hogy mit, én viszont mindig csak a szépet látom benne, olyannyira, hogy meg se merem szólítani. Azért látsz ,,csúnyát a csúnyával" és ,,szépet a széppel" járni, mert ők tartják gyönyörűnek egymást, néha sokkal jobban, mint azt, aki pl neked tetszik. Remélem segítettem, s bár fiatal vagyok még, hinni fogsz nekem.
15/f
2010. febr. 17. 19:12
senki nem mondja ezt, én ezt hogy nem számít a külső még életemben nem mondtam mert nem gondolom így. azt hogy nem számít a külső, a ronda emberek találták ki. lefogadom te is az vagy, mert aki szép az nem foglalkozik ilyesmivel. 21L
2010. febr. 17. 19:12
Elég gyakran látni normálisan kinéző pasit rondácska lánnyal. Férfiak vagy dugni akarnak vagy szerelmesek. Ha pedig szerelmesek, tök mindegy, hogy néz ki...bár végül is akkor is ha dugni akarnak:D
Nők viszont tapasztalataim szerint sokszor csak presztízsből járnak valakivel. Menő,hogy milyen vagány pasijuk van, egyedül sincsenek és le se szarják a rondábbakat. Általában...
2010. febr. 17. 19:14
Kapcsolódó kérdések: