Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha megcsókol a fiú mit mondjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Love Animal kérdése:

Ha megcsókol a fiú mit mondjak utána neki?

Figyelt kérdés

(Ez a kérdés fiúknak és lányoknak szól!!) Az már, hogy néz ki hogyha azt mondom neki,hogy Huhh ez jó volt!!

Ha a fiú megcsókol mit mondjak utána,nem szeretném,hogy miután megcsókol 5 perces néma csend legyen.... és az is érdekelne ,hogy a fiú mit mondhat nekem a csók után ..

2015. márc. 28. 08:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
mond neki hogy 2000 ft lesz :D
2015. márc. 28. 11:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha valaki tényleg szívből csókol, nem csak a testével, akkor nem kellenek oda szavak.
2015. márc. 29. 10:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez nekem is nagy dilemmám volt, de akkor és ott, az első csóknál igazából egyáltalán nem érdekelt. Oké, ehhez hozzátartozik az is, hogy sajna elég sokan végignézték, úgyhogy gyakorlatilag evidens volt, hogy ráhajtottam a fejem a fiú mellkasára, vállára (igazából fogalmam nincs már, hova, de nem is ez a lényeg), hogy ne kelljen a többiekre néznem :) Hidd el, ezen nincs mit stresszelni, tényleg jön minden magától :)
2015. ápr. 5. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!