Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet még esélyem?
van egy lány akivel már 2-szer találkoztam, nagyon értelmes és intelligens, nem a könnyen megkapható k*rvás típus. A második tali, szerintem határozottan jól sikerült, nem tudom mit kellett volna jobban csinálnom, sokat nevettünk, jól elvoltunk, sétálás közben belém is karolt arra hivatkozva hogy elfáradt, de nem vagyok hülye. :D aztán hazaértünk és facebookon kaptam egy meglepő kérdést hogy mit akarok tőle, határozottan és finoman leírtam hogy idővel majd kapcsolatot aztán visszautasított és azt mondta hogy az ő hibája, velem nincs semmi gond, csak nem áll készen a kapcsolatra senkivel mert az utóbbi időben sok csalódás érte, és nem tudja hogy viselkedne egy kapcsolatban és közelmúltban mélyponton volt aztán jöttem én, és kihúztam a gödörből, mellettem újra magára talált és hogy én csodálatos fiú vagyok, és szeret velem lenni. kicsit nehezen tudom feldolgozni ezeket a dolgokat, és még azóta is beszélgetünk, de már nem úgy mint előtte, aztán szóba került újra ez az egész, és azt mondta, idézem: "Figyelj vannak falaim de nem reménytelen őket megugrani"
abban állapotunk meg hogy majd keresem, kell egy kis idő nekem is.. szerintetek mit tegyek? 18/F és 16/L :)
hát de ő kérdezte hogy mit szeretnék tőle, hazudtam volna?! megmondtam határozottan az igazat, nem ültettem fel :)
amúgy egyáltalán nem siettetem, 1 hónap facebook beszélgetés után taliztunk pedig alig 1 km-re lakunk egymástól, direkt vártam ennyit mert pontosan tudtam hogy nehezen bízik bennem és idő kell neki :)
írd le szóval remélem nem az exembe kaptál bele.
ne bántalak nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!