Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány barátom de azt szeretném ha párkapcsolatot tudnék vele kialakitani, de nem tudom hogy álljak neki szerintetek?
Hali! A barátod, és ezért nem eshet nehezedre őszintén beszélni vele!Szóval kis dumcsi vele kettesben, és elmondod neki hogy többet is érzel iránta mint barátság, és ha Ő sem bánná a dolgot, akkor jöhetne a randi téma.De azt javasolnám hogy semmit ne erőltess nála ha Ő nem akar többet, mert nem biztos hogy azért a barátságot is fel kéne borítani! Tehát legyen vér a ***, és beszéld meg vele!
SOK SIKERT!
Elöre is kösszi!
De az a baj hogy utalgatok rá meg végülis veszi a lapot
de nem tudom h most öö mit akar mert vannak neki is félre érthetö mondatai -itt arra gondolok h öö is kostolgat engem de nem tudom hogy mit ekll ilyenkor tenni!
Vacsi az nem jó mert nem szereti az ilyen helyeket nem húz soha szoknyát pedig penge csaj ilyen érdekes!!vagyis kemény dió! 19 amugy és 1 igazi kapcsolata volt és nem is pasizik vége lett kb 1 éve és azota semmi!
Mindenképp üljetek le kettesben megbeszélni, ott pedig térj rá konkrétan az érzéseidre, ne csak utalgass. Egyenes beszéddel sokkal többre mész, mintha csak körítenél.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!