Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy adjam a tudtára h tetszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adjam a tudtára h tetszik?

Figyelt kérdés

tetszik egy srác csak msn-en beszélgettünk és messze is lakik de mostanában egyáltalán nincs fent.

folyton az eszembe jár és már nem bírom , felhívni félek. mit tegyek? sms-t nem akarok írni mert elég laza egy srác és már rögtön azt hinné hogy zaklatom meg akkor lekezelő lenne velem mert ugye én akarom őt.

bocsi lehet hülyeségnek hangzik de nem tudom mi tévő legyek.

2010. febr. 16. 23:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát az van, hogy a fiúk nem szeretik a kib@szott rejtvényeket és talányokat.. Tehát keresd meg valami ürüggyel, és kerülj közel hozzá. Írd meg neki hogy tetszik vagy ilyesmi, nagy bukta nincs benne. Csinálj úgy mintha poénból nyomnád, így ha nem jön össze, akkor sem esel pofára.

Persze ha látod, hogy bejön neki, akkor okosan csináld, nehogy viccnek vegye.

De Te mindenképp kezdj úgy, mintha részedről semmi tétje nem lenne, és csak a flört kedvéért csinálnád.

2010. febr. 17. 01:05
 2/6 A kérdező kommentje:

igazad van csak hát az a baj hogy akármit írok rá akár poént is kilép rögtön. pedig semmi olyat nem csináltam ami miatt ezt kéne csinálni ja és hozzáteszem h én is tetszettem neki és semmit nem tettem annak érdekében h már ne.

szóval nem értem. :S

2010. febr. 17. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Jobban átgondolva, lehet messzelakik nem szeretne párkapcsolatot így.

Lehet az is, hogy van nője, akinek elmondta hogy tetszettél neki, és nem annyira vállalható a chat-szituáció (ettől persze hányni tudnék, F/25 vok) hogy egy lánnyal MSN-ezik.

Persze az alap dolgokat ilyenkor azért járd körbe, iwiw, facebook, myvip oldalakon csekkold le a srácot miujs körülötte.

2010. febr. 18. 13:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Sőőt tuti h nem szeretne párkapcsolatot, de akkor az elején meg minek hülyített?

CSekkolhatom én nincs semmi változás sose.

Csaja meg tuti ninncs mert ha feljön msn-re kilenne neki írva szem. üzinek emrt mikor volt akkor is ki volt írva.

köszi azért.:)

2010. febr. 18. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Kiírja, hogy MOST VAN CSAJOM., és ha nincs neki épp, akkor üresen hagyja?
2010. febr. 22. 19:02
 6/6 A kérdező kommentje:
jaja vagy valami más van kiírva a haverjairól.
2010. febr. 23. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!