Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasibaj. Mit tegyek? Segíítsetek

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasibaj. Mit tegyek? Segíítsetek

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki felvett msn-re. Szinte minden nap dumálunk, jól elvagyunk, de nekem van egy barátom, és ő ezt nem tudja. Múltkor elhívott már buliba, meg filmezni is, viszont egyikre se mentem el. Azt mondta azért akar velem lenni, mert meg akar ismerni élőben is, nem csak msn-en keresztül. Az elején nem tudtam, mit akar tőlem, ezért nem mondtam hogy már van pasim, a végén meg már cikisnek éreztem elmondani, így csak simán kitértem a talikból. Hogy koptassam le? Nem igazán szeretném elmondani, hogy már régóta van fiúm, de lehet muszáj lesz. Adjatok létszi tanácsokat, hogy másképp lehetne "lekoptatni"..

L/16

2010. febr. 16. 21:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
semmi talpraesettség nincs benned?? MSn-en a legkönnyebb vkit lekoptatni..
2010. febr. 16. 21:34
 2/13 anonim ***** válasza:
meg mondod neki,hogy van csávód és kész.. hagyjon békén .. köbö ennyi
2010. febr. 16. 21:38
 3/13 A kérdező kommentje:
De az milyen már, hogy most hirtelen elő állok, hogy bocsika elfelejtettem mondani, hogy ne is próbálkozz, mert már van barátom? Meg amúgy se akarom megbántani.
2010. febr. 16. 21:40
 4/13 anonim ***** válasza:

Mert az milyen már hogy ennyi ideig hitegetted, hm? Most már nincs visszaút szívem, szépen állj a sarkadra egyszer és nyögd ki hogy "van pasim, szeva".

Vállald a tetteid következményét, és legközelebb kétszer gondold meg, hogy mibe fogsz bele.

2010. febr. 16. 21:44
 5/13 A kérdező kommentje:
Én nem hitegettem. Igazából most sem tudom, mit akar, mert csak annyit mondott, hogy meg akar ismerni. Nem azt, hogy mit tudom én lehet valami belőle. Meg alapból megkérdezhetné, hogy nincs-e barátom, ha már így elhív. És először komolyan mondom nem tudtam mit akar, mert velem is volt már olyan, hogy egy fiú haverommal mentem el bulizni, szóval ebbe nekem semmi fura nem volt..
2010. febr. 16. 21:48
 6/13 anonim ***** válasza:
Tiltsd le msn-ről. Probléma megoldva.
2010. febr. 16. 22:06
 7/13 anonim ***** válasza:

Minden ok nélkül nem vesz fel egy pasi msnre egy csajt :)

Amúgy meg,ha már eddig húztad,akkor ideje lenne elmondani neki,hogy foglalt vagy :S Azt,hogy nem tudtad mit szeretne...remélem rájöttél,hogy ha már találkozni akar veled bárhol is,akkor az randi lenne...vagyis...?:)

szóval jah...mond el neki szépen :)

Sok sikert:)

2010. febr. 16. 22:07
 8/13 A kérdező kommentje:

Egyébként ismertem, jó beszélni még sose beszéltünk, de látásból mindig is ismertem, mert itt lakik pár házzal arrébb, és gondoltam csak ismerkedni akar.

Letiltani azért nem akarom, mert arra úgyis rájön, és még a végén eljön hozzánk, aztán megkérdi, és meg majd azt se fogom tudni mit mondjak.

2010. febr. 16. 22:20
 9/13 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért vett fel msnre, mert barkochbát akart játszani veled, és azért hívott el randizni, mert meg akarja mutatni a Schubert-kollekcióját.

Magad átejtheted muci, minket nem kéne. Az, hogy neki mit kell és mit nem kell kérdeznie, az nem a te ügyed, hagyd rá. Itt most az a lényeg, mit kell csinálnod, ha már ennyire rosszul alakítottad a helyzetet - vagy legalábbis hagytad, hogy ennyire rosszul alakuljon.

Ez pedig a következő: felmászol msnre, szólsz neki, hogy van pasid (ha akarod, megmagyarázod, ha nem akarod, nem), majd letiltod és megy mindenki a saját dolgára. Ennél jobb megoldás NINCS. Csak mondom.

2010. febr. 16. 23:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Mitől olyan biztos, hogy járni akar veled?
2010. febr. 17. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!