Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Hány kosarat szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hány kosarat szoktatok kapni egy igenig?

Figyelt kérdés

Jó jó, tudom változó, de még is. Ha nem tudsz átlagot mondani akkor hány kosár volt a legtöbb ami után valaki igent mondott?

Kort is írjatok, létszi!

2010. febr. 16. 19:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
ha valakitől kosarat kapsz, valszeg azért van mert nem szeretne tőled semmit, vagy csak túráztatni akar, ha már most túráztatni akar mi lesz később, ha meg nem akar semmit mit küszködsz vele, keress mást =)
2010. febr. 16. 19:20
 2/21 anonim ***** válasza:
Eddig életemben egyszer fordult elő, hogy egy lánynál az első visszautasítás után még próbálkoztam. Abban az esetben csak másodszorra adtam fel.
2010. febr. 16. 19:20
 3/21 anonim válasza:
én eddig 5 csajnál próbálkoztam mindtől kosarat kaptam:s,, mindegyik csajnál egyszer próbálkoztam:s, 17/f
2010. febr. 16. 20:23
 4/21 anonim ***** válasza:
Én eddig csak 2 csajnál próbálkoztam de mind2től kosarat kaptam. 19/F
2010. febr. 17. 16:06
 5/21 A kérdező kommentje:

Jó dolog ez a fórum. Így olyanokról is lehet beszélgetni amiről amúgy nem sűrün.

Mindig csak azt hallom oda mentem megszólítottam elmentünk stb stb. A sok macho! Csupán én lennék ilyen béna? Na persze tudom, hogy nem de ezt persze nem kötjük egymás orrára.

Utólag eszembe jutott, talán egy kissé sánta a kérdésem.

Hiszen olyan lányokhoz érdemes odamenni akik valamilyen visszajelzést adnak. Vagy talán mégsem? Hiszen egy lány is lehet félős.

Jellemző rám, hogy annyira óvatos vagyok, hogy azt a lányok már nem vesznik észre. Aki pedig még is, az többnyire idegenkedik miatta. Zavarja. Hogy miért? Passz.

23 éves létemre ezt (sem) tudom

Nektek általában hogyan reagálnak a lányok amikor visszautasítanak? Megsértődnek, felháborodnak, körülményesen igyekeznek illedelmes lenni?

2010. febr. 17. 19:23
 6/21 A kérdező kommentje:

Vagy örőlnek amiért valakinek egyértelműen tetszenek?

És hogyan viselkednek ezután, ha késöbb találkoztok vele?

Nekem közönyösen néha egy kicsit kedvesebben.

2010. febr. 17. 19:27
 7/21 anonim ***** válasza:
Én még csak 15 vagyok, igazából nem sok lánynál próbálkoztam még, de nem sikerül megfognom egyet sem. És már kezd belőlük elegem lenni. Azt hiszem azt fogom csinálni, hogy megvárom amedig a "számba esik egy sült galamb". Nők csak a baj van velük. :(
2010. febr. 19. 20:40
 8/21 anonim ***** válasza:
Szia! Engem egy lány 2x visszautasított de nem adtam fel.Összesen 2 hónapig "udvarogattam" neki, ezalatt volt ez a 2 visszautasitás.De rengeteget beszélgettünk és két hónap után sikerült rászednem,hogy jöjjön el velem randira és aztán 2 évig együtt voltunk :P szóval megérte rá várni,és elviselni a visszautasítást.Nem volt könnyű de megérte.Jelenleg decembertől hajtok egy csajra, ugyan úgy 2x visszautasított,de ... mostmár kezdem feladni :( azthittem összejön a dolog,de sajnos úgy tűnik,hogy nem fog
2010. febr. 19. 20:43
 9/21 anonim ***** válasza:

Jaj srácok, hiddjétek el hogy nekünk sem könnyű kimondani, legalábbis akiknek én eddig nemet mondtam engem az elég rendesen megviselt...

Jó persze vannak olyan lányok akiknek ez egyáltalán nem érdekel, de azért szerintem mindnekinek rossz visszautasitani...:S főleg hogyha már őtis utasitottak vissza, mert belegondolunk, hogy milyen lehet nekik...:(

De aki már egyszer elutasitott ahhoz próbálj barátként viszonyulni.. és később meglátjátok:) nem kell feladni, de nemis kell mutatni neki, h még igeniis nagyonis tetzsik neked...:)

sok sikert:) és nyugii:)

2010. febr. 19. 20:46
 10/21 anonim ***** válasza:
42%

egyetértek az előzővel.

és én például (egy rossz élmény miatt) ha valakit visszautasítok, és az ugyanúgy folytatja tovább, és nem nyugszik bele, hogy ebből nem lesz semmi, falra mászok.

egyszer volt olyan, hogy már csak azért jártam a fiúval, mert nem hagyott békén 1hónapon át mindennap, őt kellett hallgatnom, aztán a végére már olyannal jött, hogy kiugrik a tizedikről mert szeret és nem tudja ezt elviselni. bár ez akkora kamu duma volt, mert közben ugyanilyen dumákkal szédített másokat is.. aztán végül "jártunk" nem mondanám valami hosszú időnek.. utána "szakitottunk" és én minden kapcsolatot megszakítottam vele. nekem ennyi bőven elég volt, mert nagyon rossz érzés volt.

2010. febr. 19. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!