Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin melyek a legjobb kérdések?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin melyek a legjobb kérdések?

Figyelt kérdés
tudom h sokszor kiirták már de mindenhol mást irnak ..és ne azt irjátok h kialakul vagy hogy bármit ...és ha bekövetkezik a kinos csend akk mit a legjobb csinálni?,..
2010. febr. 16. 19:02
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem olyan nehezen alakulhat ki, hogy kínos csend, mert mindig lehet valamit mondani! Kérdezgesd saját magáról, érdeklődj felőle, ha pedig kifogyott a mondanivalójából, akkor kezdj el mesélni te, pl. ha történt veled aznap vmi érdekes stb... Nem kell ezt túl bonyolítani, az első randi úgyis csak arról szól, hogy nagyjából megismerjétek egymást, nem kell az élet nagy kérdéseit firtatni!
2010. febr. 16. 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Mivel szereted tölteni a szabadídőd? Hová szeretnél menni? magyarul érdeklődj a párod felől...ne csak magadról beszélj..hagyd szóhoz jutni és kérdezz róla,érdeklődj!!
2010. febr. 16. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

Nők kérdezhetik:

Milyen kocsid van?

Mennyit keresel?

Veszel nekem bundát?

Milyen hosszú neked?

Férfiak kérdezhetik:

Elölről vagy hátulról szereted?

Ugye lenyeled?

Ez valódi, vagy szilikon?

Hozzád, vagy hozzám?

2010. febr. 16. 19:07
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Az első randit célszerű kb max olyan 1 órásra tervezni épp ezért. Meg hát mégis rövidke ismerettség után nem igazán dől a szöveg senkiből szerintem. Na jó én elbeszélgetek bárkivel 1 perc után is:) Csak ehhez az kell, hogy jobb lábbal keljek fel.
2010. febr. 16. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:
19%

Mennyit keresel?

A családodban milyen örökletes betegségek fordulnak elő?

Az első gyerekünknek mi legyen a neve?

2010. febr. 16. 19:17
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
vagy.. Volt- már kapcsolatod veled azonos neművel.. és a többi amit irtatok..xD
2010. febr. 16. 21:36
 7/8 anonim ***** válasza:
64%
mizu? xD
2010. febr. 16. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
73%

- Hová szeretnél elutazni?

- Jártál-e már külföldön? Hol voltál legutóbb kirándulni?

- Mik az álmaid, terveid?

- Mit tennél ha megnyernéd az ötöst? :P

(Persze ezeket nem bevezetésnek... :D)

- Szereted az állatokat, természetet, autókat, motorokat stb. (ami a te érdeklődési körödbe vág)? -> megvan egy időre a közös téma

-Mit tanulsz? Hol szeretnél tovább tanulni? Mi érdekel?

-Mivel foglalkozol? Miért? Szereted a munkád?

-Mi a hobbid? Mit szoktál csinálni?

-Szeretsz- e olvasni? Mit olvasol szívesen? Mit olvastál legutóbb? Miről szólt?

- Szeretsz-e jókat enni?

-Milyen zenét szeret? Jár-e koncertre? Színházba? Hol volt legutóbb? Milyen előadáson?

- Kedvenc évszaka? Miért pont az?

Nah, de azért nem kell vallatni:D

2010. febr. 17. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!