Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan vegyem rá, hogy járjunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy járjunk?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác... Mondtam is barátnőmnek kérdezze meg h mit gondol rólam és aztis,h ha megkérdezném,h járunk e mitmondana?! :S aztmondta nem.. namost ott a másik haverja az exem.. a gergő. elwileg akar welem járni.. nemtudom mi wan mert az aki tetszik azt mondja a gergőnek h mondd már meg neki h akarsz wele megint járni.. és walamelyik.wagy az aki tetszik wagy a gergő megfogta a seggem. :$ :Á és ha a gergő wolt ... ??? de akkor miért nem kérdezi meg megint h akarok e wele járni?. meg... aztmondja nem akar welem járni hülyeség.. mondjuk wan benne walami mert azt mondja nem akarok jáárni wele meg ilyenek.. és mindig csak kihasznál mind a 2. wan kajád wan .....-od?? :S szal szarul esik h csak erre kellek nekik.. mitcsináljaak??
2010. febr. 16. 17:21
1 2 3
 1/22 Szupermókus ***** válasza:

Csók, majd: "Járjunk!"

Csak bátorság!

26/f

2010. febr. 16. 17:22
 2/22 anonim ***** válasza:

"de akkor miért nem kérdezi meg megint h akarok e wele járni?" <-- Te miért nem mered személyesen megkérdezni aazt a másik srácot? oO

Amúgy hány éves vagy? Járni csak akkor járj vele, ha már komolyabban ismered, jóban vagy vele és nem csak tetszik. Enélkül nem fog összejönni.

2010. febr. 16. 17:23
 3/22 A kérdező kommentje:
eztnemértem?! :O
2010. febr. 16. 17:23
 4/22 A kérdező kommentje:
13 wagyok. ^^ és kb 2éwe ismerem a srácot jóban wagyok wele..
2010. febr. 16. 17:24
 5/22 anonim ***** válasza:

neharagudj de elolvastam ezt a kis izét és meg kell mondjam h ló...t se értek belőle.

hányéves vagy már neis aragudj de kb 13 leetsz,és ezt most nem lenézésből de legalább értelmesen fogallmazd már meg amit mondani akarsz.

és szerintem először is döntsd el mit akarsz,hogy melyiket akarod és majd utána bezélj vmelyikkel

2010. febr. 16. 17:27
 6/22 A kérdező kommentje:

Tetszik egy srác. Megkértem barátnőmet beszéljen wele h járna e welem. azt mondta nem.. jolwan.. a srác Bombapasi,deállandoan csak kihasznál wan kajád stb. na most neki a "legjobb hawerja" az exem. :S és éllítolag most az ex megint akar welem járni..-.-" és ha igaz is akkor miért nem mondja meg? nem akarja megbántani azt a pasit aki tetszik? wagy szégyenli megmondani??

Örülj a fogalmazásnak...-.-"

2010. febr. 16. 17:35
 7/22 anonim ***** válasza:
Tanulj meg helyesen írni egyszerre veled akar majd járni:D
2010. febr. 16. 17:54
 8/22 A kérdező kommentje:
17:54 nem wagy ám wicces! Wálaszokat kértem nem kritikákat!!!-.-" ._.
2010. febr. 16. 17:55
 9/22 anonim ***** válasza:

Bocsi,de szerintem ez már ott bukva van,hogy az exed legjobb barátja. Te járnál a legjobb barátnőd volt pasijával?

Felejsd el mind2-t. Keress egy új "áldozatot"! :D

2010. febr. 16. 18:15
 10/22 anonim ***** válasza:
tarkóhoz egy pisztoly, és közöld vele hogy JÁRUNK!!!! nem fog ellenállni
2010. febr. 16. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!