Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira akarom hívni. De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira akarom hívni. De hova? 16/L

Figyelt kérdés
Msnen szoktam beszélni egy sráccal. Ő vett fel engem, és tudom, hogy bejövök neki. Szeretnék vele taláélkozni, mert nagyon ritkán futunk csak össze élőben. Szal elhíívnám sétálni vagy valami, de úgy nem merem, hogy "eljönnél velem sétálni?", szóval kéne valami kis indok:D itt lakik pár utcányira, egy faluban lakunk am:)
2010. febr. 16. 15:45
 1/7 anonim válasza:

hivd át mondjuk filemzni v vmi, vidd ki a parkba ha van nálatok avgy vmi szép helyre, ott el lehet beszélgetni :)

16/F

2010. febr. 16. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem mered konkrétan elhívni ő pedig nem tette meg akkor mintha véletlen mondanád de legyen elég határozott pl.: Ma megyek valamerre, felétek nem kísérsz el? Ha ez nem tetszik szerintem akk csak konkrétan mond meg neki mit akarsz ;)
2010. febr. 16. 15:50
 3/7 anonim ***** válasza:

mért egy lány hívja el a fiút?:((

szerintem meg gas h te akarod elhívni, várd meg ameddig ő lép.. előbb utóbb úgyis megunja h csak msn-enen beszéltek.

15/L

2010. febr. 16. 16:08
 4/7 A kérdező kommentje:
jó, de türelmetlen vagyok:S:D:D és alig beszélünki msnen:( ritkán van fenn.
2010. febr. 16. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Üdv. Szerintem simán menj oda hozzá és hívd el, esélytelen hogy nemet mond. Tudom hogy az első lépés nehéz, de utána minden jó lesz.

,,nagyon ritkán futunk csak össze élőben" És mégis hol? Suliban, úton, buszon, hazafelé? Sokat segítene az is, ha ismernénk a körülményeket :)

15/f

2010. febr. 16. 18:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél őszinte, ne keress mindeféle okot, mert a kamus csajokat általában nem szeretik a fiúk (ez fordítva is igaz). Mondd meg neki, hogy szeretnél vele találkozni, ha ő is akkor úgyis összejön, ha azt mondja nem, akkor mégsem ő a te embered. Bátorság!
2010. febr. 16. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát h ha biztos vagy benne,hogy bejössz neki, akkor mondd h segítsen ajándékot venni a báttyádnak, öcsédnek, v vmi fiú ismerösödnek..

vagy csak spontán mondd meg neki h menjetek el vhova.

2010. febr. 17. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!