Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minek felhozni az "eX-aktát"?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek felhozni az "eX-aktát"?!

Figyelt kérdés

Egy osztályba járok egy sráccal, akit tavaly ismertem meg. Akkor azt mondták, hogy tetszem neki. Ezt el is hittem, mert tényleg úgy viselkedett, de mint kiderült, csak hülyített. Most is egy olyan srácnak tetszem, aki szintén egy osztályba jár velünk (legalábbis én így érzem, megvannak a jelek, és mivel jó haverok, lehet, hogy megemlítette a srác a "réginek"...), és azt veszem észre, hogy a "régebbi" (legyen ő az x) próbál közel kerülni hozzám. Ebédlőben nem a haverjai mellé ül, hanem elém, már háromszor ledobott 3 különböző tárgyat (hogy majd én vegyem fel), és fel is vettem, és ezt olyan furcsa hangon köszönte meg... Mit gondoltok? Mire jó ez neki?

(Felteszem, lehet, hogy az "új" srácnak nem is tetszem, csak szeretném beképzelni...)

Köszike a válaszokat! ;) ^^,

2010. febr. 16. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, a fura hang elég érdekes de csak nagyon apró részletekből lehet kideríteni hogy tényleg tetszel-e neki, figyeld meg pl ha hozzád beszél és ha valaki máshoz vagy hasonló ha máshogy(más hanglejtéssel) beszél hozzád akkor hülyít pl ilyenekből nagyon jól észrre lehet venni :)
2010. febr. 16. 15:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszyke ;)

De nem beszélünk. Illetve én hárítok, nem keresem a társaságát, kerülöm, amennyire csak tudom, most meg ez.... Bár hiába írom, úgysem válaszol senki :/

2010. febr. 17. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:
én visszaszivatnám. A tárgyakat meg azért dobja le, hogy felvedd és amikor lehajolsz a fenekedet és a kilátszó tangádat stíröli. Olcsó és régi trükk...
2010. febr. 24. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes olyan fiúval kezdeni, aki egyszer már így megszivatott. Keressen magának más balekot.
2010. febr. 24. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak hülyít, szard le... nekem nagyon úgy tűnik, megint csak szivat.
2010. febr. 24. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!