Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SZerintetek akar valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SZerintetek akar valamit?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársam fiú aki (lány vagyok)egyik nap mikor öltözött, direkt kijött az öltözőből meztelen felsőtestel,és úgy mondott pár mondatot,aztán visszament.Engem izgalomba hozott.Vajon evvel akart valamit, vagy csak nagyképü és mutogatja magát,mert tetszik magának?Vagy nekem mutatta direkt magát, hogy adja a jelet tetszem?SZeretnél velem...?Nem tudom eldönteni, lehet semmit nem jelent, csak felfújom..
2010. febr. 16. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom,vannak még más jelek is? Mert,ha igen,akkor lehet. És amikor kijött az öltözőböl,akkor valami fontos vagy jelentéktelen dolgot mondott?

Uttána tudtatok volna találkozni? (mármint az után,hogy ki jött az öltözőböl)

2010. febr. 16. 14:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Közömbös dolgot mondott, jókedvében jött ki simogadta a melkasát,meg vakargatta, tudod olyan mutogatos jeleggel,aztán hátat fordított és a tetoválását is,mintha nézné a falon ami van plakát.Forgolodott.Amúgy kezdtük a melót,tehát nem volt utána semmi, mert csak a levegőben érzek valamit,de nem viselkedik úgy.csak érzek valami mágneses vonzást közöttünk,de nem tudom ő érzi e.CSak azt tudom sokszor van zavarban ha a közelében vagyok
2010. febr. 16. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem azért mutogatja magát,hogy felhívja magára a figyelmet,meg bohóckodik.Ez még önmagában nem sok mindent jelent.

Ezen kívül ad jeleket?Flörtöl,beszólogat,ilyesmik?Komoly,vagy ilyen kis ripacs típus?Ezeket jó lenen tudni.Egyébként meg,egy flörtöt még ne vegyél túl komolyan.Nehogy megégesd magad.

2010. febr. 16. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát,hha zavarban van,kkor veheted ezt a kijövős jelenetet egy fajta jelnek. De még ne dönsd meg ne bízd el magad. Ha lesz még ilyen jel,akkor te is "csinálj" egy jelet.

( Am nem lehet,h téged öltözés közben akart látni? :D)

2010. febr. 16. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ez a mágneses vonzás puszta szexuális jellegű.Ha több lenne,már odament volna hozzád szerintem.
2010. febr. 16. 14:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek mit csináljak, hogy ne égjek be ha esetleg csak kacérkodott, nem szeretnék alul maradni.Valamit kéne adjak jelet ami kétértelmü,mint az övé is. Megfogjam a kezét véletlen?vagy mi legyen?Hasonló...
2010. febr. 16. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Lásd kivel van dolgod! Munkád.:DD
2010. febr. 16. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!