Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? (infó lejjebb)

Figyelt kérdés
14/F vagyok és van egy lány aki nagyon tetszik de nem merem elhívni moziba vagy ilyesmi.Meghát nem is vagyok olyan szép:S:S( túlsúlyos :S)Szerintetek mit tegyek?
2010. febr. 15. 21:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Jajjmár ne légy ilyen félénk... Én is ilyen voltam, de rájöttem, hogy nincs rá ok. Mindenki azt mondja, hogy nem veszíthetsz, de azért, mert ez tényleg így van.

Nem tudom, milyen viszonyban vagy a lánnyal... Jóban vagytok, bartákoztok, beszélgettek, vagy csak látásból ismered és úgy tetszik? mert ha előbbi, egyszerűen szedd össze magad, és hívd el, ha utóbbi, lehet, hogy előbb barátkozni kéne vele.

A csúnyaság meg teljesen relatív. Az én barátom is túlsúlyos picit, én nem vagyok az és mégis szeretem. 18/L

2010. febr. 15. 21:41
 2/21 anonim ***** válasza:
Légy kedves vele, és ha úgy érzed h a külsőddel nem tudod megfogni akkor marad az egyéniséged.Légy a közelében, de ne ragadj!Közeledj felé, mutasd meg neki h benned van valami amire neki szüksége van.Ha meg nem jön be akkor legalább próbálkoztál...
2010. febr. 15. 21:42
 3/21 anonim ***** válasza:
Ha tetszik, akkor miért zavar a súlya? Ez paradoxon. Vagy attól tartasz, hogy a sötétben eleszi előled a pattogatott kukoricát?
2010. febr. 15. 21:43
 4/21 A kérdező kommentje:
Hát szoktunk beszélgetni de mostanság valahogy nem jön össze:S
2010. febr. 15. 21:44
 5/21 A kérdező kommentje:
én vagyok a súlyosabb nem ő:D
2010. febr. 15. 21:44
 6/21 anonim ***** válasza:

En nem ertelek..

Most el akarod hivni ,mert esetleg tetszik neked,vagy nem akarod elhivi..

Szerintem eloszor ezt kellene magadban tisztazni.Ha rondanak tartod ,akkor ne hivd el//

Viszont ha tetszik a sajat velemenyed szerint akkor igen..

Ledolgozzatok szex kozben a tulsulyat hahaha

L24

2010. febr. 15. 21:53
 7/21 anonim ***** válasza:
** sorry elhivni
2010. febr. 15. 21:54
 8/21 A kérdező kommentje:

Nekem tetszik a lány és elszeretném hívni.

Én vagyok a "dagadt".!!!!:S

2010. febr. 15. 22:02
 9/21 anonim ***** válasza:

Rövidtávú javaslatom: légy kedves, jóindulatú a lánnyal, kérdezd meg, milyen filmeket szeret és igenis hívd meg moziba. :) Biztos jól fogjátok magatokat érezni.

Hosszútávú javaslatom: 14 éves vagy, nagyon fiatal, növésben lévő. Ha mostantól mellőzöl minden nasit (oké, mozi alatt osztozhatsz a lánnyal egy közepes popcorn-on), nem iszol teát vagy egyéb cukros löttyöt, egy év múlva hűlt helye sem lesz a plusz kilóknak.

2010. febr. 15. 22:09
 10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat lehet megpróbálom :D csak hát amikor egy csajjal beszélek valahogy nem úgy jönnek ki a szavak a számból mint ahogy én szeretném :D de ez már más tészta majd megoldom még1× kösz
2010. febr. 15. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!